Ιστορικό

«1Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Οι Ενώσεις Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) των Νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Χαλκιδικής και Κιλκίς συνδιοργανώνουν την 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04 Απριλίου 2014, 05.00 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace, αίθουσα “Timber” (26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι- επί του οδικού άξονα της Δυτικής εισόδου από Αθήνα) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

vouli6Σκοπός της «1ης Συνάντησης των Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» είναι να αναπτύξει και να καλλιεργήσει την έννοια του «συνεργάζεσθε» μεταξύ των νέων αγροτών αλλά και των εμπλεκόμενων φορέων και να θέσει τη βάση ενός κοινού οράματος για τη συλλογικά σχεδιασμένη Αγροτική Ανάπτυξη από τους νέους της υπαίθρου που επαγγέλλονται αγρότες αλλά και να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του νέου αγρότη.

Μέσα από τη γνωριμία, τη σωστή ενημέρωση, τη συμμετοχική διαδικασία, το διάλογο, τη διαβούλευση, και την ανταλλαγή απόψεων επιδιώκεται να καλλιεργηθεί στους νέους αγρότες η έννοια της συνεργασίας, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος που απαξίωσαν την έννοια αυτή, μέσα από εναλλακτικές προτάσεις που θα παρουσιαστούν από τους ομιλητές. Σε δεύτερο επίπεδο επιδιώκεται η ενημέρωση πάνω σε λύσεις που μπορεί να υιοθετήσει ώστε να επιτύχει καλύτερο ποιοτικά και ποσοτικά προϊόν από την παραγωγή του.

Μεταξύ των θεμάτων που περιλαμβάνονται στην Ημερήσια Διάταξη είναι:

Η Νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική και οι Νέοι Αγρότες

Συνεργασίες στον Αγροτικό Τομέα

Τοπική Αυτοδιοίκηση και Αγροτική Ανάπτυξη

Χρηματοδοτικά εργαλεία

Προστιθέμενη αξία των προϊόντων μέσα από την ολοκληρωμένη διαχείριση και την πιστοποίηση

Εναλλακτικοί τρόποι προώθησης των προϊόντων –Branding/Marketing

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad