Ιστορικό

Αν δεν πιστεύεις στον Θεό, όλα επιτρέπονται

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου, αναφέρω νέα στοιχεία τα οποία προώθησε η νέα κυβέρνηση:

1)Μείωση αριθμού εφημέριων βάσει μνημονίου
2)Νομιμοποίηση αλλαγής φύλου(από τα 15)
3)Απαγορεύεται η παρουσία του ιερέα στα σχολεία(Θ.Εξομολόγηση)
4)Αλλαγή βιβλίων θρησκευτικών(με την σύμφωνη γνώμη 2 συμβούλων του αρχιεπίσκοπου)
5)Ψηφίζεται νόμος περί ρατσισμού, που λειτουργεί σε βάρος της ελευθερίας της έκφρασης(ενώ για την βλασφημία των Θείων δεν υπάρχει αντίστοιχος νόμος)
6)Επιβάλλεται η θεματική εβδομάδα για τις έμφυλες ταυτότητες
7)Καθιερώνονται χωρίς αντιδράσεις οι gay παρελάσεις

Όσο για τα βιβλία των θρησκευτικών, ορισμένοι γονείς με την σύμφωνη γνώμη της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων(Π.Ε.Θ.), επέστρεψαν τα βιβλία πίσω στο υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων, το οποίο εκφοβίζει και εκβιάζει τους γονείς μέσω των διευθυντών των σχολείων είτε με λεκτικούς προπηλακισμούς και απρεπούς χαρακτηρισμούς είτε με χαμηλή βαθμολογία στους μαθητές(Σ.Ο. φύλλο 196 Ιανουάριος 2018 σελ.6)

Πέρα από τα παραπάνω, η κυβέρνηση πρόδωσε και τον ελληνικό λαό, με το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, το οποίο συνιστά παράβαση του συντάγματος,αλλά και με το να συμφωνήσει σε σύνθετη ονομασία για το κράτος των Σκοπίων ή αλλιώς Βαρντάσκα, όπως πρέπει να λέγεται μη λαμβάνοντας υπ’όψιν τα 2 συλλαλητήρια που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τα οποία συγκέντρωσαν γύρω στα 2.000.000 λαό και όχι κατά πολύ λιγότερο που θέλουν να μας τους παρουσιάσουν. Κανένας επίσης δεν έλαβε υπ’όψιν την δήλωση του πρώην προέδρου της Βαρντάσκα, Κίρο Γκλιγκόροφ, ο οποίος στις 3 Ιουνίου 1992 σε μια δήλωση ειλικρίνειας είπε “Εμείς είμαστε Σλάβοι, δεν έχουμε καμιά σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο μ.Χ. αιώνα.”

Αλλά από μια “άθεη” κυβέρνηση όλα πρέπει να τα περιμένουμε…

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad