Ιστορικό

Έρχεται η Παγκόσμια Δικτατορία

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου, αναφορικά με τα POS, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2881 Β΄) η Κοινή Υπουργική Απόφαση με αριθμ. 86437/2017, με την οποία επέρχεται τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 45231/20-04-2017 για την υποχρεωτική προμήθεια των POS. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας, από σήμερα, προκειμένου να επωφεληθεί της μείωσης του διοικητικού προστίμου (ύψους 1.500 ευρώ) που επιβάλλεται σε περίπτωση μη έγκαιρης προμήθειας του απαιτούμενου εξοπλισμού, θα πρέπει να αποδείξει στην αρμόδια ελεγκτική Υπηρεσία εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της καταγγελίας ή του ελέγχου, με αποδεικτικό έγγραφο, την χρήση του τερματικού αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα και όχι μόνο την αγορά του, όπως προβλεπόταν στην45231/20-04-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Τα πράγματα πλέον γίνονται πιο δικτατορικά. Δεν φτάνει μόνο η αγορά, ή η δωρεάν παραχώρηση ή η μίσθωση ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις η δωρεάν άνευ κόστους του POS, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνει και κάποια αγορά με το POS. Αν δε γίνει αγορά τότε θα υπάρξει πρόστιμο, ανεξάρτητα αν υπάρχει καταγγελία από πελάτη! Δηλαδή αν όσοι ψωνίζουν π.χ. από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως δε χρησιμοποιούν κάρτα λόγω φακελώματος, πώς θα υποχρεώσεις τον βιβλιοπώλη να κάνει συναλλαγή με το POS; Μήπως θα του πεις να κάνει ο ίδιος μια συναλλαγή; Και άντε ας πούμε ότι υπάρχουν ορθόδοξοι χριστιανοί που χρησιμοποιούν κάρτα και γίνεται συναλλαγή. Σε καφενείο που πάνε παππούδες και δε ξέρουν να χρησιμοποιούν κάρτα τι γίνεται; Θα υποχρεώσεις τον καφετζή να κάνει ο ίδιος συναλλαγή στο POS που έχει; Τι πράγματα είναι αυτά;Πού πήγε το αυτεξούσιο; Πού πήγε η ελευθερία; Ο καθένας μας δεν έχει δικαίωμα στην προσωπική του ελευθερία; Απ’ότι φαίνεται είμαστε σκλαβωμένα πρόβατα στο ίδιο μας το κράτος, το οποίο είναι σκλαβωμένο στους μασόνους που κυβερνάνε τον κόσμο:Στον Σόρος,Στον Μόργκαν,Στον Ροκφέλλερ,Στον Ρότσιλντ! Μια σκλαβιά που είναι χειρότερη από τις προηγούμενες. Εκεί είχαμε τουλάχιστον την ανδρεία να λέμε είμαι Χριστιανός και ας μας παίρνανε το κεφάλι. Τώρα αν ψάχνουμε για ανδρεία είναι σαν να ψάχνουμε ψύλλους στ’ άχυρα…Για χάρη των δημοσίων εσόδων, καταστρατηγούμε την ελευθερία,για χάρη του μαμμωνά δηλαδή, οδηγούμαστε στην χειρότερη σκλαβιά που υπήρξε σ’όλη την ιστορία!Μ’ αυτά τα τερτίπια της κυβέρνησης μας γυρίζει πίσω στην εποχή της δικτατορίας, τότε που αν δεν υπάκουες στον δικτάτορα υπήρχε μέχρι και φυλάκιση! Ακόμα δε φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο, αλλά προς τα κει πάμε! Ας μας ελεήσει ο Θεός!

Share Button

2 Responses to Έρχεται η Παγκόσμια Δικτατορία

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad