Ιστορικό

Άξιος ο Πόντιος! Άλλη μια επιτυχία του Σάββα Αναστασιάδη!

Παραδόθηκε και ο κόμβος Λαγκαδά! Ρε μήπως να αναλάμβανε και το ΜΕΤΡΟ ο Αναστασιάδης μπας και βλέπαμε φως;

anastasiadis1Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης στις 23 Αυγούστου 2013, με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων Κο Στράτο Σιμόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο «Εγνατίας οδού Α.Ε.» Πρόεδρο Κο Παρασκευά Σαββαΐδη, ζητούσε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα είχαν απομείνει και να ολοκληρωθεί η κατασκευή του κόμβου Λαχανά, έργο που θα διευκόλυνε την πρόσβαση των κατοίκων της περιοχής από και προς Θεσσαλονίκη και Σέρρες και θα αποτελούσε σημαντική κυκλοφοριακή αναβάθμιση για την ευρύτερη περιοχή.

Μετά τη παρέμβαση του Βουλευτή, ο οποίος μετέφερε και την επιθυμία όλων των κατοίκων της περιοχής και την άμεση ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτου Σιμόπουλου, ακόμη ένα έργο πνοής , ο ανισόπεδος κόμβος Λαχανά του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού, Δερβένι- Σέρρες- Προμαχώνας παραδίδεται στην κυκλοφορία αύριο το πρωϊ στις 11:00.

Δείτε την επιστολή που είχε στείλει τον Αύγουστο:

Θέμα: “Ολοκλήρωση κατασκευής κόμβου Λαχανά”

Η κατασκευή του συνδετήριου κόμβου Λαχανά είχε ενταχθεί στα έργα του κάθετου άξονα Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα και η κατασκευή του ξεκίνησε το έτος 2005.

Παρότι η κύρια οδική αρτηρία Θεσσαλονίκης έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (εφεξής Α/Κ) Λαχανά, στα όρια του νομού Θεσσαλονίκης, έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία από το έτος 2009, η ολοκλήρωση του κόμβου καθυστερεί με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής.

Οι εργασίες κατασκευής του Α/Κ Λαχανά είναι σταματημένες από το έτος 2009, ενώ ο μεγαλύτερος όγκος των απαραίτητων εργασιών έχει πραγματοποιηθεί.

Κύριε Υπουργέ,

Μεταφέροντας και την επιθυμία όλων των κατοίκων της περιοχής, και όχι μόνο, θα παρακαλούσα να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα έχουν απομείνει και να ολοκληρώσουμε την κατασκευή του κόμβου Λαχανά, έργο που θα διευκολύνει την πρόσβαση των κατοίκων της περιοχής από και προς Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

Προσδοκώντας στη θετική ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Σάββας Αναστασιάδης

Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad