Ιστορικό

Όλα πουλιούνται κι όλα αγοράζονται

Στην σημερινή εποχή της καλοπέρασης και του άκρατου εγωϊσμού,ο καθένας έχει την τιμή του.

timhΑγοράζονται συνειδήσεις στην καθημερινή αγορά της νέας εποχής.Θέλεις να “περάσεις καλά” μια βραδιά;Πληρώνεις όσο όσο και περνάς μια αξέχαστη νύχτα.Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορείς να αγοράσεις μια σκλάβα για όλη σου τη ζωή κάνοντας όλες σου τις επιθυμίες και φαντασιώσεις πραγματικότητα.

Τόσο χαμηλά έφτασε ο άνθρωπος για να ικανοποιήσει τα πάθη του.Απολίτιστος πλέον,μπορεί να πράξει ό,τι επιθυμεί χωρίς ίχνος συνείδησης.Και για να ησυχάσει την συνείδηση του ψηφίζει νόμους που του επιτρέπουν να αγοράζει ό,τι τον ικανοποιεί χωρίς να νιώθει ενοχές.Ό,τι θέλει μπορεί να το έχει πληρώνοντας το αντίτιμο.

Στην νέα εποχή πολιτισμός θεωρείται να “περνάς καλά”,ικανοποιώντας τα πάθη σου(χωρίς φυσικά να θίγεις τον άλλο) και να ημιμαθαίνεις.

Στην παλιά εποχή πολιτισμός θεωρούνταν να τιθασεύσεις τα πάθη σου και να αποκτήσεις ανώτερη γνώση,να μάθεις πραγματικά,έτσι ώστε να αναφωνήσεις “εν οίδα ότι ουδέν οίδα”.Και ενώ στην παλαιά εποχή δεν υπήρχε τιμή για όλα,τώρα ξαφνικά αποκτήθηκε τιμή για όλα:

1.Θέλεις να αγοράσεις σκλάβο για τη δούλεψη σου;

2.Θέλεις να αγοράσεις σκλάβα για να ικανοποιήσεις το πάθος σου;

3.Θέλεις να εξαγοράσεις την σιωπή ή την μαρτυρία κάποιου;

4.Θέλεις να αγοράσεις 1 αγώνα;

Θέλεις να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάολο;Κανένα πρόβλημα…Είσαι ελεύθερος να πράξεις.Αλλά θα υποστείς και τις συνέπειες της πώλησης.Γιατί όλα έχουν αντίτιμο.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad