Ιστορικό

Φυσικό αέριο κι ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς

Τι σχέση μπορεί να χει ο αγωγός φυσικού αερίου Μποργκάς-Αλεξανδρούπολη,με τον οποίο οι Ρώσοι θα βγαιναν στο Αιγαίο και θα χαν συμφέροντα,με τον θρύλο του μαρμαρωμένου βασιλιά;

marmaromenos-basiliasΛέω θα βγαιναν γιατί ενώ ο Καραμανλής συμφώνησε με τον Πούτιν για να συνδεθεί ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη,οι νεοταξίτες μασώνοι έβαλαν στη θέση του τον Παπανδρέου κι’έτσι χάλασε η συμφωνία.

Αν είχε επιτευχθεί η συμφωνία,τώρα οι Ρώσοι θα μας προστάτευαν σε τυχόν επίθεση των Τούρκων,γιατί θα είχαν συμφέροντα στην περιοχή.

Με τον στόλο και τον εξοπλισμό που έχουν,θα καναν μια χαψιά τους Τούρκους και θα μας έδιναν την Πόλη.

Σύμφωνα με τον θρύλο του μαρμαρωμένου βασιλιά,του Ιωάννη Βατατζή,ο βασιλιάς θα ανασταίνονταν και θα κυρίευε τους Τούρκους με τη βοήθεια των Ρώσων και η Πόλη θα ταν δική μας.Τώρα όμως που χάλασε η συμφωνία,πόσο ευσταθεί αυτό;Οι Ρώσοι τώρα θα επιτεθούν στην Συρία και μετά θα γενικευθεί ο πόλεμος…Ο καιρός γαρ εγγύς…Παρακάτω δείτε και τα σχετικά video και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

 

 

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad