Ιστορικό

Στενός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Η καθιέρωση στενότερου διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας τέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργου Αγγελόπουλου, του νέου Προέδρου Πλάτωνα Μαρλαφέκα, του Γενικού Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Δημήτρη Καραβίδα, του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Λυκούργου Σταματελάτου, καθώς και στελεχών τόσο της Π.Δ.Ε. όσο και της Διαχειριστικής.


pdeΗ συνάντηση έγινε με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων από τον κ. Μαρλαφέκα Πλάτωνα, καθώς επίσης και την ανάγκη ενημέρωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για το σύνολο των προγραμμάτων που τρέχουν, ενώ συζητήθηκε το ζήτημα της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επιπλέον τέθηκε το θέμα αποτύπωσης καλών πρακτικών και εμπειριών από την Διαχειριστική ώστε να αποτελέσουν οδηγό για ωρίμανση των ενεργειών και δράσεων που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

«Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η επιχειρηματικότητα είναι ο βασικός βραχίονας για την στήριξη της πραγματικής οικονομίας. Στόχος μας παραμένει η αύξηση της επιχειρηματικότητας και η προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή» τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος Γιώργος και συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε να προωθούμε σημαντικές πρωτοβουλίες για τους μικρομεσαίους ώστε να μπορέσουμε να τονώσουμε την περιφερειακή οικονομία».

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad