Ιστορικό

Σκληραίνει την επίθεση εναντίον Μπουτάρη ο Μηταφίδης

Καθημερινά επιτίθεται στον Δήμαρχο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, κατονομάζοντάς τον ως εκλεκτό των Σαμαρά – Βενιζέλου.imageΑντιγράφει ο κ.Μηταφίδης, όσα λέμε στο taxalia, εδώ και μήνες για τον Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ. Αλλά άργησε! Δείτε τη σημερινή δήλωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / Τρ. Μηταφίδης: Ο λωτοφάγος κ. Μπουτάρης

Είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε τις παλινωδίες του κ. Μπουτάρη ως προς την πολιτική του ταυτότητα. Οι στρουθοκαμηλισμοί του δεν κρύβουν την εκλεκτική πολιτική του συγγένεια με το δίδυμο της συμφοράς Σαμαρά-Βενιζέλο. Επειδή ο κ. Μπουτάρης έχει κοντή μνήμη, να του την ενισχύσουμε θυμίζοντάς του ότι επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι είναι πιο ΠΑΣΟΚ και από το ΠΑΣΟΚ και πως θα δικαιούται να πανηγυρίζει ο κ. Βενιζέλος εάν, ο μη γένοιτο, επανεκλεγεί ο κ. Μπουτάρης. Στην πολιτική αμνησία του κ. Μπουτάρη να προσθέσουμε και την αποσιώπηση όλων όσων υποσχέθηκε και δεν έκανε στη Δημαρχία του αλλά και τις μεγάλες εκπτώσεις από το πρόγραμμα της «Πρωτοβουλίας» του 2010.

Ήρθε η ώρα η Θεσσαλονίκη να απαλλαγεί από την αφερέγγυα «πολιτική κάβα» Μπουτάρη.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad