Ιστορικό

Προσευχή 2

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ ΚΥΡΙΕ,

PROSEYXH 2βοήθησέ με ν’αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα, όσα θα μου φέρει η σημερινή ημέρα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημά Σου. Στην κάθε ώρα της ημέρας φώτιζέ με κ δυνάμωνέ με για το κάθε τι.

Όποιες ειδήσεις κ αν λάβω σήμερα, δίδαξέ με να τις δεχθώ με ηρεμία κ με την ακλόνητη πεποίθηση ότι τίποτε δεν συμβαίνει, χωρίς να το επιτρέψεις Εσύ.

Καθοδήγησέ τις σκέψεις κ τα συνασιθήματά μου σε όλα μου τα έργα κ τα λόγια. Στις απρόοπτες περιστάσεις μη μ’αφήσεις να ξεχάσω ότι όλα παραχωρούνται από Σένα.

Δίδαξέ με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογένειάς μου κ σ’όλους τους συνανθρώπους μου με ευθύτητα κ σύνεση, ώστε να μη συγχύσω κ στενοχωρήσω κανένα.

ΚΥΡΙΕ, δος μου τη δύναμη να υποφέρω τον κόπο κ όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής, σε όλη τη διάρκειά της. Καθοδήγησε τη θέλησή μου κ δίδαξέ με να ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ, να ΠΙΣΤΕΥΩ, να ΥΠΟΜΕΝΩ, να ΣΥΓΧΩΡΩ, κ να ΑΓΑΠΩ. ΑΜΗΝ.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad