Ιστορικό

Ποδόσφαιρο και νέα εποχή

Όταν ήμουν 14 χρονών και συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου 1994,ασχολήθηκα 1η φορά με το ποδόσφαιρο,παρακολουθώντας την Εθνική μας στο 1ο της παιχνίδι σε Μουντιάλ,να χάνει 4-0 από την Αργεντινή του Μαραντόνα.

podosfairoΑπό τότε ασχολιόμουνα συστηματικά με το ποδόσφαιρο,ως και το 2004 που κατακτήσαμε το EURO.Μετά το ενδιαφέρον μου εξασθένησε,ξαναασχολήθηκα το 2006 για 4 χρόνια,ως το Μουντιάλ του 2010,και μετά έβλεπα καναν τελικό και τα παιχνίδια της Εθνικής.Φυσικά για 1η φορά έπαιξα ποδοσφαιράκι στον AMSTRAD το 1989 και συνεχίζω να έχω την επιθυμία να παίζω ακόμη και τώρα.

Μέχρι που να διαβάσω τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών(τα οποία δε τα διάβασα όλα),δεν είχα ιδέα για τον λόγο που υπήρχε πραγματικά το ποδόσφαιρο.Νόμιζα ήταν για ψυχαγωγία και για επάγγελμα.Όταν όμως τα διάβασα διαπίστωσα ότι το ποδόσφαιρο έγινε όργανο των μασόνων.Πώς;

Με τον οπαδισμό.Διαφημίζουν αγώνες,οι οποίοι εξιτάρουν τον άνθρωπο,πάει μετά στο γήπεδο,στην αρχή ως φίλαθλος,φωνάζει μαζί με τους άλλους και έτσι υποστηρίζει σιγά σιγά,μια ομάδα. Δένεται μ’αυτήν: Μαθαίνει την ιστορία της, γράφεται μέλος, πάει στο γήπεδο στην ανάλογη θύρα και σιγά σιγά φανατίζεται με αποτέλεσμα η ομάδα να γίνεται τρόπος ζωής γι’αυτόν. Αν χάσει τα σπάει και βρίζει τους παίκτες της ομάδας, τον πρόεδρο και τον προπονητή, αν κερδίσει βρίζει τους αντιπάλους.

Σε τέτοιο σημείο φτάνει η ψύχωση αυτή,που γι’αυτόν η ομάδα είναι θρησκεία,οι παίκτες “θεοί” και τους προσκυνά.Δε βλέπει με ανοικτό μυαλό, σφαιρικά, αλλά μόνο μπροστά, καθότι έχει παρωπίδες. Δημιουργώντας επεισόδια, τι κάνει; Κάνει τους άρχοντες να βάλουν κάμερες στο γήπεδο και ηλεκτρονικά εισιτήρια, συνηθίζοντας στην ιδέα του φακελώματος, έτσι ώστε να δεχτούν πιο εύκολα το τσιπάκι με το 666. Όλο αυτό είναι έργο των μασόνων,έτσι ώστε όταν θα ρθει ο αντίχριστος,να τον προσκυνήσουν ως “θεό”,αφού δε θα τους νοιάζει αν φακελωθούνε,αλλά πώς θα κερδίσει η ομάδα τους.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad