Ιστορικό

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Αν ο κόσμος δε φοβόταν κούρεμα καταθέσεων λόγω της μη συμφωνίας με τους δανειστές,δε θα έπαιρνε τα χρήματα από τις τράπεζες με αποτέλεσμα να μην έκλειναν οι τράπεζες.Από την στιγμή που έγινε αυτό,λογικό ήταν να κλείσουν οι τράπεζες για να μην κυρρήξει πτώχευση η χώρα αφού τα λεφτά έφταναν μέχρι τις 30 Ιουνίου,τα οποία λεφτά που βρίσκονται στις τράπεζες,αντιστιχούν σε 5% πραγματικό χρήμα και 95% ψεύτικο.tromaktiko419Τι εννοώ ψεύτικο;Ότι ο κόσμος είναι αδύνατον να πάρει όσα χρήματα έχει στις τράπεζες,γιατί το χρήμα δεν υπάρχει 100%.Υπάρχει μόνο το 5%!Και γι’αυτό,για να μην εξαγριωθεί ο κόσμος ο οποίος θα άκουγε ότι δε μπορεί να πάρει σε ρευστό αυτά που έχει στην τράπεζα,έκλεισαν τις τράπεζες.Αύτή την στιγμή,είμαστε εκτός προγράμματος,άρα δεν έχουμε νέο ρευστό,και ζούμε μέχρι να τελειώσουν τα χρήματα εντελώς από τις τράπεζες(άρα κατάρρευση τραπεζικού συστήματος και πτώχευση) ή μέχρι να πουν οι τράπεζες “δε μπορούμε να σας δώσουμε όλο το χρήμα,γιατί δεν το έχουμε σε ρευστό,αλλά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή”.Ουσιαστικά το κλείσιμο των τραπεζών αποφασίστηκε την Κυριακή το βράδυ 28 Ιουνίου,για τον εξής απλό λόγο:Επειδή ο κόσμος άδειασε τα ΑΤΜ το Σαββατοκύριακο,μετά την αποτυχία συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές και για να μην υπάρξει περισσότερη εκροή των καταθέσεων.Το Σάββατο βγαίνει ο πρωθυπουργός μετά την ασυμφωνία με τους δανειστές και αναγγέλει δημοψήφισμα.Τι λέει το δημοψήφισμα;ΝΑΙ στα μέτρα που προτείνουν οι δανειστές,ή ΟΧΙ και πάμε σε νέα διαπραγμάτευση με κλειστές τις τράπεζες;Και έρχομαι στο τι θα γίνει από δω και πέρα σύμφωνα με τις προφητείες γερόντων και αγίων αλλά και ποιες βγήκαν αληθινές(αν βγήκαν).

1)Ο γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός προφήτευσε ότι θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία,θα τραβηχτεί πίσω το κεφάλαιο,το διεθνές,το εβραϊκό και τότε θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.Τότε θα πτωχύνει η Ελλάδα,ο κόσμος θα πεινάσει.Τότε θα γίνει η πρόκληση και θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι.Τότε θα επέμβει η Ρωσία,θα νικήσουν και θα θελήσουν να κρατήσουν δικά τους την Πόλη και τα στενά

Πολιτειακή ανωμαλία είναι ο διχασμός του κόσμου,κάτι που γίνεται τώρα που κάποιοι είναι με το ΝΑΙ και κάποιοι με το ΟΧΙ.Το κεφάλαιο τραβήχτηκε,αφού δεν κλείστηκε συμφωνία για νέο πρόγραμμα,άρα δεν υπάρχουν λεφτά.Όλοι οι υπάλληλοι δεν απολύθηκαν ακόμα.Κάποιοι ναι,όχι όμως όλοι.Και για ποιους υπαλλήλους λέει;τους δημοσίους μόνο ή και τους ιδιωτικούς;Η Ελλάδα πτώχυνε και ο κόσμος αρχίζει να πεινάει,αφού μόνο 60€ την εβδομάδα μπορεί να βγάλει κάποιος,εκτός αν είχε καταθέσεις στην τράπεζα και πρόλαβε να τις βγάλει.Αλλά ως πότε θα τις έχει;Και μένει η πρόκληση των Τούρκων να επαληθευτεί.

2)Ο άγιος Παϊσιος προφήτευσε:

Η αρχή της ελληνοτουρκικής κρίσης

«Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

«Εξαμίλια είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Τουρκίας. Το ίδιο και από τη δική μας πλευρά. Κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές μας, από οποιεσδήποτε νησιωτικές η χερσαίες ακτές, είναι τα Εξαμίλια. Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους».

«Το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν οι τούρκοι», «εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».

Η Ελλάδα δε πήρε την πρεσβεία της από την Τουρκία,ούτε το αντίστροφο(ακόμα)για να αρχίσει ο πόλεμος.Δεν αναφέρει ότι θα γίνει λόγος για τα εξαμίλια.

Η επέμβαση της Ρωσίας

«Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά»

«Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος, στην οποία, για να συναντήσει κανείς άνθρωπο, θα πρέπει να περπατάει εφτά ώρες!»

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».

Προσωρινή κατάληψη της Πόλης από τους Ρώσους

«Θυμήθηκα τότε ότι ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων είχε πει σε μια προφητεία του « …;και κρατήσει Επτάλοφον, οι Ρώσοι, το ξανθό γένος και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα …;», δηλαδή το ξανθό γένος, οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη, όσο κρατούν τα λάχανα (δηλαδή 5-6 μήνες). Αυτό το επιβεβαίωσε ο Γέροντας.

«Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος…;»

Προέλασή των Ρώσων μέχρι την Ιερουσαλήμ

«Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους».

Τέλος «α΄ ημιχρόνου» – Ανακωχή – Διαπραγματεύσεις – Οι δυνάμεις της δύσης ξεκινούν για την Πόλη

«Σ΄ αυτόν τον πόλεμο όλοι θα γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θα παραμείνει θεατής. Γήπεδο θα είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι και το πρώτο ημίχρονο…», «θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».

Παράδοση της Πόλης στους Έλληνες

«Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς», «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».

Η Αναγέννηση της Ορθοδοξίας

«Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα ήταν γι’ αυτούς πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δεν θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο Θεός τις υποθέσεις του Έθνους.», «Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος. Αλλά, δεν θα έχουν τον μισθό των σημερινών Χριστιανών.»

3)Και τέλος ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός;

“Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τούς διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά.”

“Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν”.Φόρους μας βάζουν συνέχεια,αλλά τώρα μας λέει ακόμα ποιο πολύ.Πώς θα γίνει αυτό;Αν υπερισχύσει το ΝΑΙ….Αν όμως υπερισχύσει το ΝΑΙ,τότε το εβραϊκό κεφάλαιο θα ξανα έρθει…Ή μήπως όχι;Και γιατί δε θα ξανάρθει αφού συμφωνήσουμε με τους δανειστές;Και πώς δε θα προφθάσουν;Μήπως επιτεθούν οι Τούρκοι;ή μήπως δεν ισχύσει αμέσως και πάει για την νέα χρονιά;(δες παρακάτω προφητεία);

“Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα” Δεν έβαλαν ακόμα

 “Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. Δεν θα προφθάσουν όμως”

“Θάρθη ξαφνικά· ή το βόιδι στο χωράφι ή το άλογο στ΄ αλώνι” Το βόδι στο χωράφι είναι από 13/11-13/12 ενώ το άλογο στο αλώνι είναι από 13/7-13/8(τώρα δε ξέρουμε αν εννοεί με το παλιό ημερολόγιο ή το νέο,πάντως δεν εννούσε την επανάσταση του 1821 γιατί ήταν τον Μάρτιο,άρα εννοεί τα γεγονότα τώρα με τους Τούρκους)

Δεν αναφέρει κάτι για αφορμή του πολέμου(το λέω γιατί ακούστηκε ότι 1 ψαρράς στην Λέσβο δέχτηκε επίθεση από Τούρκους και επίσης ο Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογο του νομίζω).Ίδωμεν….

 

Και κάτι τελευταίο:Υπάρχει προφητεία του αγίου Παϊσιου που λέει ότι “θα σας συνηθίσουν στις κάρτες και όταν γίνουν όλα σε μία κάρτα,τότε θα ναι το χάραγμα.Μη το πάρετε…”Τι συνέβη από την Δευτέρα 29 Ιουνίου και μετά;Όποιος έχει κάρτα μπορεί να βγάλει λεφτά 60€ την εβδομάδα.Οι συνταξιούχοι μπορούν μόνο να βγάλουν χρήματα από τα ταμεία…Από την Τετάρτη αποφασίστηκε ότι την σύνταξη θα την παίρνουν ΜΟΝΟ όσοι δεν έχουν κάρτα….Οι άλλοι μέσω ΑΤΜ…Και όσοι δεν έχουν κάρτα,βγάζουν κάρτα….Όσοι δεν είναι συνταξιούχοι,ΜΟΝΟ με κάρτα μπορούν να πάρουν χρήματα…Όσοι δεν έχουν κάρτα και δε θέλουν να βγάλουν,να κάτσουν να πεινάσουν…Και ο νοών νοείτω…

 

Υ.Γ.:Το άρθρο γράφτηκε αρχές Ιουλίου 2015

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad