Ιστορικό

Μείωση πληθυσμού και έλεγχος των μαζών

Είναι αλήθεια ότι μειώνεται ο πληθυσμός της γης ή είναι ένα παραμύθι από τους συνομοσιολόγους;

ghh

Σύμφωνα με την International Programms Center-census.gov, ο πληθυσμός της γης σήμερα στις 25 Αυγούστου 2012 ανέρχεται στα 7.035.047.952. Σύμφωνα με τον Ο.Η.Ε. στις 12 Οκτωβρίου 1999 ήμασταν 6 δισεκατομμύρια, ενώ ο Τομέας Διεθνών Προγραμμάτων του Γραφείου Απογραφών των ΗΠΑ, αντιθέτως, εκτίμησε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός ξεπέρασε τα 6 δισεκατομμύρια στις 21 Απριλίου 1999.

Σύμφωνα με τους ίδιους οργανισμούς ο πληθυσμός της γης συνέχεια αυξάνεται και εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 8 δισεκατομμύρια μεταξύ του 2025 και του 2030 και τα 9 δισεκατομμύρια μεταξύ του 2045 και του 2050.

Καθημερινά υπάρχουν περισσότερες γεννήσεις από τους θανάτους (http://www.breathingearth.net/) Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, δεν υπάρχει μείωση του πληθυσμού της γης. Επομένως κάποιοι που λένε ότι μειώνεται ο πληθυσμός της γης με διάφορες αρρώστιες, πολέμους, πυρκαγιές και άλλα γεγονότα, τα οποία προκαλούν κάποιοι, δεν ευσταθεί. Εκτός αν αυτές οι οργανώσεις μας πουλάνε παραμύθι, για να μην αντισταθούμε. Λένε κάποιοι ότι ο πληθυσμός μειώνεται για να υπάρξει έτσι καλύτερος έλεγχος των μαζών από τους μασόνους. Αυτό όπως είδαμε δεν ισχύει, αλλά ισχύει κάτι άλλο: Ερημώνονται τα χωριά ή γιατί πάνε σε μεγαλουπόλεις για εργασία και καλύτερη ζωή ή λόγω πυρκαγιών. Έτσι μεγαλώνουν κι’άλλο οι πόλεις κι’εξαφανίζεται το πράσινο, με αποτέλεσμα να υπάρχει έλεγχος των μαζών. Παρακάτω δημοσιεύω 3 video και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

 

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad