Ιστορικό

Κορωνοιός:Η ασθένεια των νυχτερίδων

Τον περασμένο Δεκέμβριο εμφανίστηκε η ασθένεια του κορονοϊού στην Κίνα μετά από μετάδοση του ιού από νυχτερίδα σε άνθρωπο σύμφωνα με τους επιστήμονες του South China Agricultural University. Στην Κίνα ως γνωστόν, τελευταία οι κάτοικοι τρώνε φίδια,νυχτερίδες,έντομα,σκύλους(!).Φυσικό λοιπόν μετά από αυτό το γεγονός, ήταν να μολυνθούν οι άνθρωποι. Τα συμπτρώματα εμφανίζονται μετά από 14 μέρες.

Μέσα σε διάστημα λιγότερο των 3 μηνών εξαπλώθηκε σ’όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα έφτασαν τα 73 κρούσματα. Κάποιοι πέθαναν επειδή δεν πήγαν εγκαίρως στο νοσοκομείο και ήταν όλοι τους στις ευπαθείς ομάδες, ενώ άλλοι νοσηλεύονται ακόμη. Συνέπεια αυτού του γεγονότος, είναι να κλείσουν τα σχολεία και τα Κ.Α.Π.Η. για 1 μήνα και όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για 2 εβδομάδες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Επίσης ακυρώθηκαν όλες οι εκδηλώσεις της Βακχικής και Διονυσιακής(δαιμονικής) λατρείας(“καρναβάλια”),ενώ η Ε.Κ.Τ. καλεί το προσωπικό της να εργάζεται από το σπίτι, ενώ ακύρωσε τις περισσότερες από τις δημόσιες εκδηλώσεις της αλλά, όπως ανακοίνωσε, η προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για τη νομισματική πολιτική θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Επίσης ακυρώθηκαν συνέδρια στην Ελλάδα λόγω αυτού του γεγονότος, αθλητικοί αγώνες στην Ευρώπη ενώ άλλοι έγιναν κεκλεισμένων των θυρών.
Το κορυφαίο όμως ήταν το γεγονός ότι έπιασαν στο στόμα τους και την Εκκλησία, λέγοντας ότι οι πιστοί να μην κοινωνούν τα άχραντα μυστήρια γιατί θα κολλήσουν τον ιό(!),ή ακόμη να κοινωνούν με κουτάλια μιας χρήσης(!), ενώ προχώρησαν ακόμα παραπέρα, λέγοντας να μην συναθροίζονται σε κλειστούς χώρους(και στους ναούς φυσικά!) λέγοντας ότι είναι εστία μολύνσεων(!). Επίσης,σύμφωνα με την καθηγήτρια δημόσιας υγείας, Τζένη Κρεμαστινού, ο κορονοϊός θα βρίσκεται σε πλήρη έξαρση τέλη Απριλίου, όπως δήλωσε στο Mega. Η ανάσταση για μας τους ορθόδοξους χριστιανούς είναι στις 19 Απριλίου με αποτέλεσμα όλα να είναι στον αέρα(!) καθώς εκείνες τις ημέρες οι αγορές είναι γεμάτες και στους ναούς συρρέουν διαρκώς πιστοί.
Σύμφωνα με την Dr Susanna Kemper, καθηγήτρια ολιστικής ιατρικής, ο ιός αυτός δεν πρέπει να μας φοβίζει (1ο και 2ο video), ενώ η καθηγήτρια κυρία Γιαμαρέλου αναφέρει ότι οι ευπαθείς ομάδες καλό είναι να μην πηγαίνουν να εκκλησιάζονται ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με την Θεία Κοινωνία κατά την ίδια, αφού πιστεύει ότι είναι Σώμα και Αίμα Χριστού και δεν υπάρχει θέμα μόλυνσης. Επίσης, η κοινή γρίπη σκοτώνει περισσότερα άτομα από τον Κορονοϊό, ο οποίος επανεμφανίστηκε με την νέα του μορφή (SARS-Cov-2).

Από τα παραπάνω δημιουργούνται κάποιες απορίες αλλά και διαπιστώσεις:

1) Η ασθένεια προήλθε από την αμαρτία
2)Αυτοί που πλήττονται οικονομικά λόγω της εξάπλωσης του ιού, είναι η Κίνα, τα τουριστικά γραφεία, οι αθλητικές ομάδες και αυτοί που σχεδίαζαν διάφορες εκδηλώσεις, αλλά και ασφαλιστικές εταιρείες
3)Η κοινή γρίπη είναι πιο φονική ενώ αν εμφανιστούν τα συμπτώματα, ο ασθενής είτε θα πάει έγκαιρα στο νοσοκομείο, είτε θα το αντιμετωπίσει με ζεστά ροφήματα και φυσικά φάρμακα παράλληλα όμως δε θα βγαίνει έξω.
4)Η Θεία Κοινωνία, δεν είναι εστία μολύνσεων ούτε μεταδίδεται ο ιός με αυτήν. Είναι Σώμα και Αίμα Χριστού και ΔΕΝ πεθαίνει κάποιος ο οποίος ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι κοινωνεί Σώμα και Αίμα Χριστού. Αντίθετα , υπάρχουν μαρτυρίες οι οποίες αναφέρουν ότι αν κοινωνήσει κάποιος ΑΝΑΞΙΩΣ μπορεί ακόμα και να πεθάνει. Ατράνταχτες αποδείξεις για το ότι η Θεία Κοινωνία ΔΕΝ μολύνει αλλά ΖΩΟΓΟΝΕΙ αυτούς που την λαμβάνουν, είναι α)ότι ο Π.Γερβάσιος όταν ήταν στην Σπιναλόγκα, κοινωνούσε τους λεπρούς και μετά κατέλυε από την ΙΔΙΑ λαβίδα. Όλοι οι λεπροί πέθαναν, ενώ ο π.Γερβάσιος έζησε ακόμη 5 χρόνια(!) και β)ΚΑΝΕΝΑΣ ιερέας δε μολύνθηκε από την Θεία Κοινωνία, καταλύοντας την ΜΕΤΑ την κοινωνία των πιστών ακόμη και τρώγοντας τον εμετό από άρρωστους με λοιμώδη και μεταδιδόμενα νοσήματα. Αυτό που είπε η κυρία Γιαμαρέλου, είναι κατά το ύμισυ σωστό. Ναι, δε θα κολλήσουμε από την Θεία Κοινωνία, αλλά όχι και κάποιος που ανήκει σε ευπαθή ομάδα να μην πηγαίνει Εκκλησία μια φορά την εβδομάδα!

Πολύ εύστοχα ο π.Λίβιος αναφέρει:

Πανικός παντού σε όλα τα μέτωπα. Μια κοινωνία πανικοβλημένη και σε βαθιά σύγχυση. Πριν ήταν ο φόβος της οικονομίας και των νοικοκυριών, μετα των αθέων κυβερνήσεων, έπειτα των μεταναστών, της Τουρκίας που θα μας αφανίσει, του ιού που θα κολλήσουμε και θα πεθάνουμε. Τώρα μάλιστα και των εκκλησιών που θα πρέπει να κλείσουν, διότι είναι εστίες μικροβίων και μολύνσεων. Ακόμη και η Θεία κοινωνία μέσα στους τρελούς φόβους μας. Να μην κοινωνάμε λέει για να μην κολλήσουμε τον ιό.

Μα εάν πιστεύουμε ότι στην Θεία κοινωνία αυτό που μεταλαμβάνουμε είναι απλά ένα κρασί κι’ ένα ψωμί, δεν χρειάζεται να κοινωνούμε. Μην μπαίνουμε καν στην διαδικασία. Δεν μας προσφέρει κάτι. Γιατί σε αυτό το ψωμί και το κρασί που εσύ φοβάσαι μην σε σκοτώσει υπάρχει μυστικώ τω τρόπω κρυμμένος Εκείνος που έχει πεθάνει για να ζήσεις εσύ. Εάν δεν Τον βλέπεις και δεν Τον νιώθεις μέσα στην γεύση και την γλύκα της Θεία κοινωνίας, λυπάμαι μα δεν χρειάζεται να έρχεσαι στην εκκλησία, ούτε να νηστεύεις και να κοινωνάς.

Και να σου πω και κάτι; Εάν είναι να πεθάνω από το φόβο, το πανικό και όλα αυτά τα παιγνίδια των εξουσιών που τρομοκρατούν την ανθρωπότητα για να την ελέγχουν, προτιμώ να πεθάνω για τον Χριστό. Άλλωστε Εκείνος πέθανε για να έχουμε εμείς ζωή, και όχι για να υποταχθούμε στους κατασκευασμένους φόβους των λογής λογής εξουσιών.

Σαφέστατα και δεν πιστεύω σε μια ρομαντική ιδεαλιστική πραγματικότητα της ζωής. Η ζωή έχει κινδύνους και απειλές, φυσικές, επίκτητες και κατασκευασμένες. Ωστόσο η λύση δεν είναι ο πανικός και η αναστολή της ζωής.

Αυτό που θέλει ο Χριστός είναι να ζούμε ως Αναστημένοι. Δηλαδή ως άνθρωποι με ελπίδα, χαρά και φως στις ψυχές μας. Με δύναμη να αλλάζουμε τον κόσμο και το μέλλον. Να ζούμε προτού πεθάνουμε ώστε να μην πεθάνουμε όταν πεθάνουμε. Οι εξουσίες νικιούνται όταν απέναντι στις απειλές τους εμείς επιμένουμε και επιλέγουμε να προασπίζουμε την ζωή, να αντιστεκόμαστε στη ψυχική λοίμωξη του πανικού.

Υ.Γ.:Κλείστε τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως. Αυτά μας κολλάνε χειρότερο ιό από τον Κορονοϊό.Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad