Ιστορικό

Κορονοιός:5G, εμβόλια, κλείσιμο ναών και παρακολούθηση κινητών

Στο προηγούμενο άρθρο, είχα αναφέρει μετά από σχετική έρευνα, ότι τα εμβόλια δεν έχουν σχέση με τη μείωση του πληθυσμού της γης,αντίθετα με τις ασθένειες,ούτε το συγκεκριμένο με το 666.Επίσης η απαγόρευση λειτουργιών με πιστούς, ήτανε για όλες τις θρησκείες και τα δόγματα.Μετά από αυτό το άρθρο, έπεσαν άλλα άρθρα στην αντίληψη μου.

Το 1ο άρθρο έλεγε ότι ο κορονοϊός είχε σχέση με το 5G.Μιλούσε ο Dr. Thomas Cowan και η ομιλία έγινε στην “Health And Human Rights Summit” στην Tucson, Arizona στις 12 Μαρτίου 2020. Σήμερα που ξαναφόρτωσα την σελίδα, μου έλεγε “Ψευδείς πληροφορίες:Έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων” και από κάτω 1 κουμπί που έγραφε “Δείτε γιατί”. Δε μπόρεσα να προχωρήσω, γιατί δεν έχω λογαριασμό στο facebook. Υποθέτω ότι αυτά που έλεγε δεν ήταν αληθή και γι’ αυτό το αφαίρεσαν και όχι ότι τα κατέβασαν για να κρύψουν την αλήθεια.

Το 2ο άρθρο το έγραψε μια εκπαιδευτικός και αναφερόταν στους 2 νόμους που ψηφίστηκαν και υποχρέωναν το κλείσιμο των Εκκλησιών και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Για τις Εκκλησίες είχα αναφέρει ότι αφορούσε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. Το ίδιο ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Είδαμε όμως ότι στην Θράκη ο ιμάμης λειτούργησε τζαμί με ανοιχτές τις πόρτες. ΟΜΩΣ δεν είδαμε να πηγαίνει κάποιος μουλσουμάνος. Στην Γεωργία όμως και στην Σερβία λειτούργησαν Εκκλησίες με πιστούς έξω από τους ναούς. Αν τώρα επιτραπεί να λειτουργήσουν οι Εκκλησίες με λίγο αριθμό πιστών τίθενται 2 σοβαρά θέματα:

Πρώτον, θα διαμαρτυρηθούν και όλες οι άλλες θρησκείες και τα δόγματα και θα ανοίξουν και αυτοί τους χώρους τους. Και μετά άντε να μετράς θύματα και νεκρούς.
Δεύτερον, στην Εκκλησία θα πρέπει να πάει συγκεκριμένος αριθμός προσώπων για να κρατήσει τις αποστάσεις. Έτσι όμως, θα υπάρξει διαχωρισμός αφού κάποιοι θα φτάσουν νωρίτερα και θα χουν το προνόμιο της παρακολούθησης της Θείας Λειτουργίας, ενώ άλλοι όχι. Αποτέλεσμα θα υπάρξει ένταση και διαπληκτισμός. Επίσης το σενάριο με τα μεγάφωνα δε θεωρείται εύστοχο, γιατί κάποιοι εκείνη την ώρα κοιμούνται και δε θέλουν να ακούνε. Θα μου πει κάποιος, η καμπάνα δε τον ξυπνάει; Ναι, τον ξυπνάει, αλλά το να ακούει κάτι που δε θέλει, είναι παραβίαση της ελευθερίας του.

Όσο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ανέφερα ότι τα εμβόλια δεν περιέχουν ούτε το 666 ούτε αποσκοπούν στην μείωση του πληθυσμού.

Το 3ο άρθρο, λέει ότι “Η ‘Google’, σε μία κίνηση που προκαλεί αμέτρητα ερωτηματικά, έδωσε σήμερα(10 Απριλίου) στην δημοσιότητα το νέο της εργαλείο ‘Covid-19 Community Mobility Reports’….Μέσω αυτού φαίνεται σε 131 χώρες – μεταξύ των οποίων στην Ελλάδα – η επίδραση που έχει στην κινητικότητα των πολιτών κάθε χώρας η λήψη των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης (social distancing), προκειμένου να μειωθεί (;;;) η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Για την Ελλάδα ειδικά, η ‘Google’ αναφέρει ότι :
μεταξύ των αρχών Ιανουαρίου και του τέλους Μαρτίου έχει υπάρξει μείωση κατά 80% στις κινήσεις στο τομέα λιανικού εμπορίου και αναψυχής (καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, πάρκα, μουσεία, βιβλιοθήκες, σινεμά, θέατρα κ.ά.), μείωση 76% στον τομέα μέσων μαζικής μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, τρένα κ.ά.), μείωση 55% στα πάρκα-παραλίες-πλατείες-μαρίνες, μείωση 53% προς τους χώρους εργασίας και μείωση 41% στα καταστήματα τροφίμων-λαϊκές αγορές-φαρμακεία.

Αντίθετα έχει υπάρξει αύξηση της κινητικότητος κατά 20% στους χώρους κατοικίας. Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία από όλες τις χώρες εδώ.

Ξέρουν δηλαδή που πάνε οι Έλληνες!

Τα στοιχεία προέρχονται από χρήστες που έχουν ενεργοποιημένο το ιστορικό εντοπισμού θέσεως στο λογαριασμό τους ‘Google’.

Αναφέρουν πως όποιος θέλει μπορεί να το απενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή.
Τότε δηλαδή το κινητό δεν μπορεί να εντοπιστεί;

Η εταιρεία ισχυρίζεται πως το νέο εργαλείο δημιουργήθηκε, χωρίς να παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, καθώς δεν αποκαλύπτεται καμμία προσωπική πληροφορία για τις επαφές, ή τις κινήσεις οποιουδήποτε ατόμου.

Επισήμανε επίσης ότι στόχος της είναι να βοηθήσει τις αρχές δημόσιας υγείας και τους πολίτες να κατανοήσουν τις αντιδράσεις του κοινού στα μέτρα αποφυγής των κοινωνικών επαφών.

Να την πιστέψουμε;”

Αναφέρει ότι όποιος θέλει μπορεί να απενεργοποιήσει το ιστορικό εντοπισμού θέσεως στο λογαριασμό τους ‘Google’.

Στο τέλος έχει και 1 video.

Και η ερώτηση είναι: Τότε δηλαδή το κινητό δεν μπορεί να εντοπιστεί;
Απαντώ λέγοντας ότι αν έχεις και απενεργοποιημένο το GPS, τότε ΜΟΝΟ η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μπορεί να σε εντοπίσει, από την κεραία. Αυτό όμως θα το κάνει ΜΟΝΟ αν έχει εισαγγελική εντολή. Επίσης λέει ότι δεν αποκαλύπτεται καμμία προσωπική πληροφορία για τις επαφές, ή τις κινήσεις οποιουδήποτε ατόμου.

Επισήμανε επίσης ότι στόχος της είναι να βοηθήσει τις αρχές δημόσιας υγείας και τους πολίτες να κατανοήσουν τις αντιδράσεις του κοινού στα μέτρα αποφυγής των κοινωνικών επαφών.

Και απαντώ λέγοντας ότι απενεργοποιώντας τις παραπάνω λειτουργίες, δεν υπάρχει θέμα παρακολούθησης από την Google.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad