Ιστορικό

Η Μακεδονία είναι ελληνική

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (Απρίλιος 1992,δήλωση προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Καραμανλή)
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΗΛΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΝ 6ο Μ.Χ. ΑΙΩΝΑ(3 Ιουνίου 1992,δήλωση προέδρου σκοπίων/Βαρντάσκα Κίρο Γκλιγκόροφ).

Η δήλωση του Κίρο Γκλιγκόροφ εκτός από ειλικρινής είναι και η ταφόπλακα στις όποιες επιδιώξεις των νότιων σλάβων να διεκδικήσουν κάτι από την Μακεδονία. Είτε είναι η γλώσσα, είτε η θρησκεία, είτε ο πολιτισμός, είτε το όνομα. Η ιστορία μας αναφέρει ότι όντως οι σλάβοι ήρθαν στην περιοχή τον 6ο μ.Χ. αιώνα από τα βόρεια, πολύ πιο μετά τον Μ.Αλέξανδρο. Δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στην ιστορία των σλάβων για να το διαπιστώσετε.  Παρ’όλ’ αυτά, κάποιοι επιδιώκουν να αλλοιώσουν και να παραχαράξουν την ιστορία μας, για να μπει το κράτος των Σκοπίων στην Ε.Ε. Η αλλοίωση της ιστορίας όμως δε σημαίνει ότι αλλάζει και η ίδια η ιστορία, γιατί ότι γράφει, δε ξεγράφει όσο και να προσπαθούμε. Το μαρτυρούν τα κόκαλα των μακεδόνων προγόνων μας, του Φιλίππου, του Μ.Αλέξανδρου, του Π.Μελά. Επίσης δεν υπάρχει καμία επιγραφή μακεδονική στα μέρη τους που να πιστοποιεί ότι υπάρχει σύνδεση με τους αρχαίους μακεδόνες.

Οι σλάβοι δε μιλούν ελληνικά, αλλά σλάβικα, ενώ οι μακεδόνες δε μιλούν σλάβικα, αλλά ελληνικά. Επομένως δεν υπάρχει καμία σύνδεση με την γλώσσα. Άρα, όσο και να θέλουν να ονομαστούν Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας επί Τίτο, είτε Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας το 1991 , είτε Μακεδονία που προσπαθούσαν να πετύχουν όλα αυτά τα χρόνια, είτε Νέα Μακεδονία είτε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας ή εν συντομία Βόρεια Μακεδονία, κάτι που πέτυχαν σήμερα, ακόμα και με την σύμφωνη γνώμη πολλών κρατών που τους αναγνώρισαν με το όνομα Μακεδονία, όσο και να θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία τους, όσο και να θέλουν να χτίζουν αγάλματα των Μακεδόνων βασιλέων, δεν μπορούν να αλλάξουν την ταυτότητα των μακεδόνων αλλά και την  ιστορία τους, η οποία έχει ταυτιστεί με την ελληνικότητα της περιοχής και των ίδιων των ανθρώπων. Οι Μακεδόνες στην αρχή κατοικούσαν στην Πίνδο. Πρώτος βασιλιάς των Μακεδόνων γίνεται ο Περδίκκας, από το Άργος και εγκαθιδρύει την δυναστεία των Τημενιδών, από την οποία θα προέλθουν ο Φίλιππος Β’ και ο Μ.Αλέξανδρος. Τα παραπάνω στοιχεία για την ιστορία των Μακεδόνων πάρθηκαν από εδώ.

Παρ ‘όλο που δεν άλλαξε κάτι με τα συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη(1992,2018), Αθήνα(2018), σε διάφορες πόλεις(6 Ιουνίου 2018) αλλά και με ομιλίες και διάφορα ψηφίσματα, εμείς θα τους λέμε σλάβους και σκοπιανούς και το έδαφος τους Σκόπια ή νότια Σλαβία ή Βαρντάσκα. Στην ιστορία δεν δεχόμαστε παραχαράξεις και αλλοιώσεις. Οι προδότες της ιστορίας θα κριθούν από την ίδια την ιστορία, από τα κόκαλα των προγόνων μας και εν τέλη από τον ίδιο τον Θεό. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να μετανοήσουν.

Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Οι σλάβοι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την ιστορία,τον πολιτισμό, την γλώσσα και την ταυτότητα με τους αρχαίους μακεδόνες.

Share Button

2 Responses to Η Μακεδονία είναι ελληνική

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad