Ιστορικό

Η δυτική Θεσσαλονίκη χρειάζεται έργα.

«Η δυτική Θεσσαλονίκη χρειάζεται έργα. Μεγάλα έργα, όπως αυτό του μετρό» τόνισε στην εκδήλωση που είχε χθες με τους κατοίκους στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμουο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α περιφέρεια Θεσσαλονίκης Δημήτρης Πανοζάχος.

πανοζαχ«Όσο το μετρό δεν επεκτείνεται προς την δυτική θεσσαλονίκη, αποτελεί ημιτελές έργο αφού είναι αποκομμένο από μεγάλο μέρος του πληθυσμού» επεσήμανε. «Στην δυτική Θεσσαλονίκη, αποτυπώνεται η αποτελεσματικότητα της εκάστοτε ασκούμενης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής. Οι πολίτες της, απαιτούν ενίσχυση των προσπαθειών για προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων γιατί μόνο έτσι μπορεί να μειωθεί η ανεργία».

«Είμαστε στην κορυφή μιας δύσκολης πορείας και πρέπει να αποφασίσουμε αν θα φτάσουμε στην κορυφή για να δούμε καθαρό ουρανό ή αν θα μας πάρει πίσω η κατηφόρα» είπε ο υποψήφιος ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

<!– Hupso Share Buttons – http://www bupropion 100 mg.hupso.com/share/ –>Share Buttonvar hupso_services_t=new Array(“Twitter”,”Facebook”,”Google Plus”,”Pinterest”,”Linkedin”,”Tumblr”,”StumbleUpon”,”Digg”,”Reddit”,”Bebo”,”Delicious”,”Email”,”Print”);var hupso_background_t=”#EAF4FF”;var hupso_border_t=”#66CCFF”;var hupso_toolbar_size_t=”small”;var hupso_image_folder_url = “”;var hupso_url_t=””;var hupso_title_t=”Η δυτική Θεσσαλονίκη χρειάζεται έργα.”;http://static.hupso.com/share/js/share_toolbar.js
Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad