Ιστορικό

Η αλήθεια για τον Κορονοϊό

Σε προηγούμενο άρθρο, αποδείχτηκε ότι ο Κορονοϊός φτιάχτηκε σε εργαστήριο. Γιατί φτιάχτηκε στο εργαστήριο; Έφυγε σκόπιμα από αυτό; Οι θεωρίες συνωμοσίας ευσταθούν; Οι ερωτήσεις αυτές θα απαντηθούν παρακάτω:

Το 2009 που ξέσπασε η πανδημία του Η1Ν1, είχανε αντιδράσει κάποιοι γιατροί για το ταχύτατο εμβόλιο που παρασκεύασαν και αρνούνταν να το κάνουν. Ο Π.Ο.Υ. στις 10/08/2010 ανακοίνωσε ότι ο ιός Η1Ν1 ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η πανδημία έχει πλέον τελειώσει. Συνολικά από την εμφάνιση της ασθένειας στο Μεξικό τον Απρίλιο του 2009 έως τον Αύγουστο του 2010, είχαμε σχεδόν 18.500 θανάτους σε 214 χώρες. Οι άνθρωποι όμως που πέθαναν στον ίδιο χρόνο από λοιμώξεις του αναπνευστικού, ήταν περίπου 400.000.Και τώρα πεθαίνουν 500.000 άνθρωποι από λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Σχετικά με το εμβόλιο, υπάρχουν 2 απόψεις. Η μία είναι ότι με τη δημιουργία του εμβολίου και τον μαζικό εμβολιασμό, θα πλουτίσουν οι φαρμακευτικές βιομηχανίες. Η άλλη άποψη λέει ότι το εμβόλιο θα έχει υδράργυρο, βαρέα μέταλλα και νανοπομπούς και αυτό το σενάριο σχετίζεται με την μείωση του πληθυσμού της γης. Το 2009 οι γιατροί που εναντιώθηκαν στο εμβόλιο του Η1Ν1, παραγκωνίστηκαν και εκδιώχθηκαν από υψηλές θέσεις που είχαν ως παράδειγμα για τους επόμενους και δεν ξέρουμε τι στάση θα κρατήσουν για τον κορονοϊό. Επίσης δεν πρόκειται να υπάρξουν κυβερνήσεις που θα εναντιωθούν σε επιχειρούμενο εμβολιασμό, διότι η προηγούμενη κυβέρνηση της Πολωνίας που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των φαρμακοβιομηχανιών, τον Δεκέμβριο του 2009 και δεν παράγγειλε κανένα εμβόλιο, κατά μία συγκυρία, χάθηκε όλη μαζί με τον πρόεδρο της Πολωνίας και την στρατιωτική ηγεσία της χώρας, όταν έπεσε το προεδρικό αεροσκάφος τον Απρίλιο του 2010 στο Μολένσκ της Ρωσίας. Και προσπαθούν τώρα να κατασκευάσουν ένα γρήγορο εμβόλιο, ίσως για να μην αντιδράσει η ιατρική κοινότητα ή για να χρησιμοποιήσουν το δόγμα του ΣΟΚ.

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στο παρακάτω video:

Συμπεραίνουμε ότι η Η1Ν1 έγινε για να κερδίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες από την παρασκευή εμβολίου και όχι για την μείωση του πληθυσμού της γης.

Σχετικά με την μείωση του πληθυσμού της γης, το ανέφερε ο Bill Gates. Δείτε το παρακάτω video:

Στα ελληνικά hoaxes το διαψεύδουν:

https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/09/18/bill-gates-2/

Πρόσφατα ο Bill Gates δήλωσε ότι όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν αλλιώς δε θα υπάρχουν συναθροίσεις:

Υπάρχει όμως και μια συμφωνία των επιστημόνων για τεχνητή μείωση του πληθυσμού της γης.

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι όντως υπάρχει σχέδιο για μείωση του πληθυσμού της γης. Η μείωση μπορεί να γίνει είτε με πολέμους, είτε με αρρώστιες, αλλά με εμβόλιο δεν είναι σίγουρο, γιατί θα μπορούσαν να μην παράγουν το εμβόλιο και να πεθαίνει ο κόσμος έτσι, χωρίς την χρήση εμβολίου. Είτε στην περίπτωση της παρασκευής του εμβολίου είτε στην περίπτωση της μη παρασκευής του εμβολίου, ο κόσμος θα πεθάνει. Στην μη παρασκευή του εμβολίου, θα πεθάνει πάρα πολύς κόσμος. Η άποψη που λέει ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο σκοτώνει γιατί περιέχουν βαρέα μέταλλα, απορρίπτεται γιατί τότε θα πέθαινε όλος ο κόσμος.Σ’ αυτό υπάρχει αντίλογος που λέει ότι οι μασόνοι δε θα το κάνουν το εμβόλιο, ή θα κάνουν αλλά όχι το ίδιο με τους απλούς ανθρώπους.Σ’αυτούς δε θα έχει βαρέα μέταλλα ενώ σε μας θα έχει. Αυτό απορρίπτεται γιατί αν ήταν έτσι τότε δε θα υπάρχει αντίσταση για την παγκόσμια δικτατορία. Οι προφητείες δείχνουν ότι θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα αντισταθούν στον αντίχριστο.Στα 500.000.000 που ακούγεται ότι θα μείνουν, δε θα είναι μόνο άνθρωποι του συστήματος και που θα δεχτούν το χάραγμα, αλλά και οι αντίθετοι από αυτούς. Συμπεραίνουμε ότι οι αρρώστιες σκοτώνουν ανθρώπους και όχι τα εμβόλια και δη το συγκεκριμένο,άρα για την μείωση του πληθυσμού της γης δεν ευθύνονται τα εμβόλια.

Άλλο άρθρο, λέει ότι θα επέλθει παγκόσμιο οικονομικό κραχ και οι λαοί δε θα μπορέσουν να αντιδράσουν επειδή θα είναι στα σπίτια τους.Η ΝΤΠ δημιούργησε τον ιό ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση…με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για σβήσουν τα χρέη τους.Πχ Στις ΗΠΑ το χρέος σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.. Ολόκληρο το άρθρο:

Ολη η αλήθεια που κρύβουν για τον Κορωνοιό και το ΚΡΑΧ που ερχεται ολοταχώς.

Η ΝΤΠ δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση…με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για σβήσουν τα χρέη τους.Πχ Στις ΗΠΑ το χρέος σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ..

Η Κυβερνήσεις και η δική μας δεν λένε την αλήθεια και σας εχουν κλεισμένους στα Σπίτια!!

Μείνετε μεσα…. σε δυο τρεις εως εξη εβδομάδες ερχεται η Οικονομική κατάρρευση οπως λένε Οικονομικοί αναλυτές…και η γνωστή σε ολους μας The Goldman Sachs Group, Inc ο κολοσσός ο μεγαλύτερος οικονομικός παράγοντας στο Πλανήτη.

Το γιατι διάλεξαν αυτο το τρόπο το λέμε και στην αρχή..Με το ιό θα σκοτωθούν λιγότεροι άνθρωποι παρα με Πόλεμο που οι απώλειες θα ηταν τεράστιες για τον ανθρωπο…Ομως δεν το κάνουν μονο γι αυτό!! Η Αμερική είναι πολύ πίσω απο την Κίνα και την Ρωσία που μαζί έχουν ξεπεράσει την πολεμική ισχύ και την στρατιωτική τεχνολογία των ΗΠΑ. Άν γινόταν πόλεμος θα κατέληγε σε ηττα των ΗΠΑ.Συνεπώς βρηκαν το κόλπο με τον Κορωνοιό!!!

Η ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας λόγω Κορωνοιού είναι Διεθνής πολιτική,αυτο που γινεται το εχουν συναποφασίσει οι Νεοταξίτες με τις κυβερνήσεις των Χωρών που το εφαρμόζουν οπως και η δική μας Κυβέρνηση…τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε γεωπολιτικό.

Ειναι τεράστιες οι ευθυνες της Κυβερνησης και των κομμάτων της Αντιπολίτευσης που το κρύβουν και εχουν φυλακίσει τους πολίτες..συνοδεία των Μεσων Μαζικης Αποβλάκωσης..Η ΝΤΠ επομένως, ελέγχει όλο το Τραπεζικό και Επιχειρηματικό καρτέλ και κατά συνέπεια την ανθρωπότητα, καθώς η ποιότητα ζωής των Κρατών.

Οσο κρατούν κλειστή την Οικονομία εχουμε τεράστιες απώλειες (3τρίς$ και βάλε) απο την πανδημία…Απώλειες εκατομμυρίων θέσεων εργασίας…Καταρρέουν χρηματιστήρια & Wall Street, αερομεταφορές, Τουρισμός, επιχειρήσεις…Βυθίζονται οι ρυθμοί ανάπτυξης και τα κόκκινα δάνεια μαζι με τα προηγούμενα ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τις επόμενες εβδομάδες!!!!

Οσο για τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης από το κλείσιμο των επιχειρήσεων..Ποσα μπορούν να δώσουν οταν ένα Κράτος δεν εισπράττει και για πόσο? Και αυτο για λίγες μέρες μέχρι να καταρρεύσουν ΟΛΑ!!

Ποσο ευκολα πιστεύεται τα Μεσα Παραπληροφόρησης? .Τα μεσα που ελέγχονται απο την Κυβέρνηση δεν θα σου πουν οτι ερχεται ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ εξελίξεων..

Δεν σου λένε την αλήθεια….Το κλεισιμο των καταστηματων -επιχειρησεων γινεται με το προσχημα του ιού για να επικρατήσει ο ΤΡΟΜΟΣ στους ανθρώπους…

Με αυτο το τροπο κρατουν ΦΥΛΑΚΗ μεσα στα ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ το ΚΟΣΜΟ!!! Ετσι οταν ΠΕΣΕΙ το Χρηματωπιστωτικό Σύστημα θα ειναι και περιορισμένες οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ που αν δεν υπήρχε ο ιός θα τα ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!

Γι αυτο εριξαν τον ιό για να ειστε ΦΥΛΑΚΗ την ωρα του Παγκόσμιου ΚΡΑΧ..Η ιστορία επειδη επαναλαμβάνεται δειχνει οτι το ΚΡΑΧ συνοδεύεται αμεσως μετα με ΠΟΛΕΜΟ…Παρτε βαθια ανάσα και να είστε προετοιμασμένοι..

Χ.Π

Είναι γραμμένο στα παρακάτω site(ενδεικτικά τα πρώτα 5 στην αναζήτηση στο google):

 1. http://arxaiaithomi.gr/2020/03/18/%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD/
 2. https://amazonios.net/%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD/
 3. https://www.odysseia.gr/economy/%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%87-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8E%CF%82.-8825/
 4. https://alithiastofos.blogspot.com/2020/03/blog-post_97.html
 5. https://porosnews.blogspot.com/2020/04/h.html

Ως τώρα έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι. Σε έναν παγκόσμιο πόλεμο αν υπολογίσουμε τους θανάτους από τον Α’ και Β’ παγκόσμιο πόλεμο θα είναι πάνω κάτω 73.000.000. Άρα εδώ όντως έχουμε λιγότερους θανάτους.

Σε άλλο άρθρο αναφέρει ότι ο ιός προήλθε σκόπιμα για τους εξής λόγους:

1.Να δηλώσουμε τυφλή υπακοή στους άρχοντες με την εντολή ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
2.Αποσύρουν από την αγορά τα μετρητά και πλέον οι συναλλαγές θα γίνονται με κάρτα.
3.Για να πληγεί η Ορθόδοξη Εκκλησία με το κλείσιμο των ναών για τους πιστούς

Ας απαντήσουμε σε αυτά τα 3:

1.Ποιος ο λόγος να δηλώσουμε τυφλή υπακοή στους άρχοντες; Δεν το αναφέρει. Μήπως για την μελλοντική επιβολή του εμβολίου; Αλλά όπως αποδείξαμε το εμβόλιο δεν προξενεί αρρώστιες και θανάτους και ούτε θα χει το 666
2.Αυτό έχει μια λογική, γιατί παρ’ όλο που ο κόσμος το 2015 με τα capital control έβγαλε κάρτες, υπήρχαν άνθρωποι που κάνανε συναλλαγές με μετρητά. Όμως αυτό αφορά την Ελλάδα. Παγκοσμίως το πλαστικό χρήμα χρησιμοποιούνταν πιο συχνά στις συναλλαγές. Τώρα όμως, με τον Κορονοιό, θα σταματήσει η συναλλαγή με πραγματικό χρήμα. Κατ’ αρχήν ακόμη χρησιμοποιείται το κανονικό χρήμα και ο κόσμος μπορεί να καθαρίσει το χρήμα με οινόπνευμα. Αυτό θα φανεί αν ισχύει αργότερα. Εξ ‘άλλου, η χρήση μόνο πλαστικού χρήματος, εμπίπτει στο φακέλωμα και στο “κανείς δε θα αγοράσει και θα πουλάει αν δεν έχει το χάραγμα”. Δε μιλάει για κάρτες, αλλά ΜΟΝΟ για χάραγμα ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος. Άρα, η κάρτα θα μπορούσε να είναι ο προάγγελος του χαράγματος αλλά πάλι, θα μπορούμε να αγοράζουμε και να πουλάμε με πραγματικό χρήμα.
3.Κατ’ αρχήν κλείσανε όλοι οι χώροι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τρικ, μια παραπληροφόρηση για να πουν κάποιοι, να δε πλήττεται μόνο η ορθόδοξη Εκκλησία. Σ’αυτό το θέμα υπάρχει η εξής άποψη:

Να ανοίξουν ΟΛΟΙ οι χώροι θρησκευτικής λατρείας ΑΠΟ ΟΛΕΣ τις θρησκείες ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ(γιατί αν ανοίξουν μόνο οι ορθόδοξοι ναοί θα υηπάρξουν αντιδράσεις), και να πηγαίνει ο κόσμος ελεύθερα. Στους ορθόδοξους ναούς ο κόσμος δε θα μολύνεται ενώ στους άλλους θα μολύνεται. Ο αντίλογος αυτής της άποψης είναι ότι αφού ο ιός μεταδίδεται με τον αέρα, είναι σαν να έχουμε πυρηνικό πόλεμο. Όπως σε έναν πυρηνικό πόλεμο, δεν τρέχουμε στην Εκκλησία, αλλά σε καταφύγιο, έτσι και εδώ. Στην Παλαιά Διαθήκη λέει ότι “μη πειράξεις Κύριο τον Θεό σου”. Αυτή η άποψη αναλύεται από τον Π.Νεκτάριο τον Μουλατσιώτη. Κάποιοι ιερείς άνοιξαν τις εκκλησίες και κοινώνησαν πιστούς και εκδιώχθηκαν από την αστυνομία. Βλέπουμε ότι υπάρχει μια πολεμική προς την ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά το ίδιο θα συνέβαινε παντού.

Ένα άλλο άρθρο λέει ότι Ο COVID-19 θα χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία σαν “όπλο” κατά της Ελλάδος. Με λίγα λόγια λέει ότι “Το μεγαλύτερο κακό που θα έρθει από τον κοροναϊό δεν είναι οι θάνατοι από όσους νοσήσουν, αλλά από το οικονομικό κραχ, την πείνα και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο αυτός θα οδηγήσει. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε τον κατασκεύασαν. Έπρεπε να χρεώσουν κάπου την προσχεδιασμένη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση”. Ο 3ος παγκόσμιος όμως θα έρθει μετά την έλευση του αντίχριστου.

Σε ένα video στο youtube που κυκλοφορεί λέει ότι Ο Άγ. Παΐσιος προέβλεψε το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ που θα γίνεται μαζί με το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ της Αποκάλυψης… ενώ στο video λέει στην αρχή ότι το εμβόλιο θα καταλήξει στο σφράγισμα ενώ μετά λέει ότι είπε για να κάνει κανείς το εμβόλιο θα τον σφραγίζουν.(Πηγή λόγων οσίου Παϊσίου “Γέροντος Παϊσίου του αγορείτου λόγοι Β’ Πνευμαστική αφύπνιση” Ιεόν ησυχαστήριον “Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος” Σουρωτή Θεσσαλονίκης). Στο εν λόγω video αναφέρει ότι ο Francis Boyle ισχυρίζεται ότι ο κοροναϊός είναι όπλο βιολογικού πολέμου. Σε άρθρο στο διαδίκτυο, αναφέρει ότι “Η θέση του Δρ. Boyle έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αφήγηση των mainstream media, ότι δήθεν ο ιός προέρχεται από την αγορά θαλασσινών η νυχτερίδων η οποία όλο και περισσότερο αμφισβητείται από πολλούς ειδικούς…” και ο ίδιος ο Francis Boyle λέει ότι “κάθε βιολογικό όπλο αποτελείται από 2 στοιχεία:Τον επιθετικό παράγοντα βιολογικού πολέμου,στην πρώτη θέση, και δεύτερον ένα εμβόλιο για να προστατέψεις τους δικούς σου ανθρώπους”. Και η ερώτηση είναι: Αν το εμβόλιο του Κορωνοϊού υπάρχει ήδη αλλά έχει δοθεί στους δικούς τους ανθρώπους, τότε τι εμβόλιο είναι αυτό που αναμένει όλη η ανθρωπότητα και τι σκοπιμότητες θα έχει; Όμως αυτό το ερώτημα απαντήθηκε παραπάνω με την απάντηση-απόρριψη.

Επίσης συνδέθηκε η τεχνολογία του 5G με τον ιό. Αυτή η θεωρία λέει ότι στην Γιουχάν είχαν τεχνολογία 5G και γι’αυτό μολύνθηκαν. Αποδείχτηκε όμως ότι ο ιός δημιουργήθηκε στο εργαστήριο και άρα δεν έχει σχέση με το 5G.

To 1981, εκδόθηκε το βιβλίο του Dean Koontz “The Eyes od Darkness”. Σ’ αυτό το βιβλίο λέει «Ο Ουχάν-400 είναι ένα τέλειο όπλο. Επηρεάζει μόνο ανθρώπινα όντα. Κανένα άλλο έμβιο ον δεν μπορεί να είναι φορέας του. Και όπως η σύφιλη, ο Ουχάν-400 δεν μπορεί να επιβιώσει έξω από ένα ανθρώπινο σώμα για πάνω από ένα λεπτό, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μολύνει μόνιμα αντικείμενα ή ολόκληρους χώρους, όπως λόγου χάρη ο άνθρακας ή μικροοργανισμοί. Και όταν ο ξενιστής του πεθάνει, ο Ουχάν-400 πεθαίνει μαζί του λίγο αργότερα, μόλις η θερμοκρασία του πτώματος πέσει κάτω από τους 86 βαθμούς Φάρεναϊτ».

Η απάντηση δίνεται στο παρακάτω site:

https://www.livemedianews.gr/ti-isxyei-gia-to-biblio-poy-proeblepse-ton-koronoio

Συμπέρασμα: Δεν σχετίζεται το βιβλίο του 1981 με την τωρινή κατάσταση.

Επίσης έχει ακουστεί ότι χρεώνουν θανάτους στον κορονοϊό και όχι σε υποκείμενα νοσήματα. Αν όμως δεν είχαν τον κορονοϊό, δε θα πέθαιναν.

Ένα κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο λέει το εξής:

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΦΥΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ;
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ…;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΛΛΑ!

 1. ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ
 2. ΦΟΒΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
 3. ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
  *(Βλέπε π.χ πείραμα με Μαρέβα και μπαλκόνια)
 4. ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ
 5. ΕΞΟΙΚΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
 6. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ
 7. ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΚΑΡΤΕΣ κτλ.)
 8. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (5G,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ)
 9. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ
 10. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
 11. ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
 12. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ
 13. ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
 14. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
 15. ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
 16. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΚΟΙΤΟΥΝ» ΑΛΛΑ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ»…
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ «ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ»…

ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ;
ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ;

Ή ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ…

Ας τα εξετάσουμε ένα-ένα.

1.ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ
Με την δημιουργία και την διασπορά του ιού ο παγκόσμιος πληθυσμός σοκαρίστηκε. Τόση εύκολη διασπορά και τόσους θανάτους δεν είχαμε.
2.ΦΟΒΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο κόσμος φοβήθηκε και τρομοκρατήθηκε από αυτόν τον ιό.
3.ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
*(Βλέπε π.χ πείραμα με Μαρέβα και μπαλκόνια)
Για να δουν για το αν όταν θα ρθει το χάραγμα πώς θα αντιδράσουν και πώς επίσης πώς θα αντιδράσουν τα ΜΜΕ
4.ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ
Έρευνα της υπόθεσης αυτής από αμερικανούς ερευνητές απέρριψε την υπόθεση αυτή. Η φύση άλλωστε είναι πολύ ικανότερη από εμάς.
Ποιος μου λέει όμως ότι οι αμερικανοί ερευνητές δεν είναι βαλτοί; Εξάλλου αποδείχτηκε ότι ο ιός δημιουργήθηκε στο εργαστήριο.
5.ΕΞΟΙΚΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
Αν δεν ήταν τα εμβόλια η ευλογιά (μια ασθένεια που έχει εξαλειφθεί εδώ και 40 χρόνια) θα εξακολουθούσε να θερίζει, η ιλαρά επανεμφανίστηκε λόγω των αντι-εμβολιαστών και πέρσι είχαμε 4 θανάτους στην Ελλάδα. 1 στους 300 που κολλάει ιλαρά παθαίνει εγκεφαλίτιδα και μένει Α.Μ.Ε.Α. Αν δεν ήταν τα εμβόλια (και λιγότερο τα αντιβιοτικά) η πρώτη αιτία θανάτου θα ήταν τα λοιμώδη νοσήματα όπως ήταν πριν 100 χρόνια. Εδώ συμπεραίνουμε ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο, δε περιέχει το 666 που θέλουν να μας παρουσιάσουν κάποιοι και φυσικά δεν σκοτώνει ανθρώπους όπως αποδείξαμε παραπάνω.
6.ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ
Και για ποιον λόγο να επιβάλουν τα μέτρα; Στην δικτατορία δεν είχαμε ακριβώς τα ίδια; Απαγορεύονταν η κυκλοφορία από κάποια ώρα και μετά αλλά και οι συναθροίσεις. Μετά την πανδημία του Κορονοιού, θα υπάρχουν αυτά τα μέτρα;
7.ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΚΑΡΤΕΣ κτλ.)
Αυτό έχει μία βάση, γιατί υπήρχαν άνθρωποι που κάνανε συναλλαγές με κανονικό χρήμα. Αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ακόμη χρησιμοποιείται το κανονικό χρήμα και ο κόσμος μπορεί να καθαρίσει το χρήμα με οινόπνευμα. Αυτό θα φανεί αν ισχύει αργότερα. Εξ ‘άλλου, η χρήση μόνο πλαστικού χρήματος, εμπίπτει στο φακέλωμα και στο “κανείς δε θα αγοράσει και θα πουλάει αν δεν έχει το χάραγμα”. Δε μιλάει για κάρτες, αλλά ΜΟΝΟ για χάραγμα ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος. Άρα, η κάρτα θα μπορούσε να είναι ο προάγγελος του χαράγματος αλλά πάλι, θα μπορούμε να αγοράζουμε και να πουλάμε με πραγματικό χρήμα.
8.ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (5G,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ)
Όλος ο κόσμος ασχολείται με τον ιό και όχι με το 5G το οποίο λένε προκαλεί θανάτους αφού έχει περισσότερη ακτινοβολία γιατί είναι ταχύτερα και έχει σχετιστεί με την Γιουχάν. Η ερώτηση είναι η εξής:
Οι μασόνοι δεν θα έχουν κινητό με 5G; Ας απαντήσουν σ’αυτό και μετά το συζητάμε. Όσο για την λαθρομετανάστευση αυτή υπήρχε τουλάχιστον από το 2016 που μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα από την Μέση Ανατολή. Για τις μαζικές μετακινήσεις νατοικών και μη στρατευμάτων, για ποιον λόγο να μετακινηθούν;
9.ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ
Προφανώς εννοεί τους αρχηγούς των κυβερνήσεων. Αυτό όμως γίνεται χωρίς τον ιό.
10.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ
Όσο θα έχουμε την πανδημία, θα έχουμε απώλειες τουλάχιστον εκατομμυρίων, απολύσεις, ανεργία και όντως ισχύει αυτό. Θα φανεί αργότερα.
11.ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
Έχει μια λογική, αφού μπορούμε να βγούμε συγκεκριμένες ώρες για συγκεκριμένους σκοπούς, ενώ υπάρχει και αστυνόμευση. Μετά όμως που θα περάσει ο ιός, θα υπάρχουν αυτά;
12.ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ
Για ποιον λόγο όμως; Για να μην αντισταθούν στο σύστημα; Και ως τώρα που αντιστάθηκαν τι έγινε; Ό,τι θέλουν να περάσουν το περνάνε.
13.ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Πώς διώκονται οι άνθρωποι αφού μένουνε στα σπίτια τους; Κάποιοι που αντέδρασαν, εκδιώχθηκαν, αλλά από την στιγμή που υπάρχει ο ιός, σωστά και εκδιώχθηκαν.
14.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει στο τέλος της βασιλείας του αντιχρίστου. Τι σχέση έχει ο ιός με τον τρίτο παγκόσμιο;
15.ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Όπως είπαμε παραπάνω, υπάρχει σχέδιο μείωσης του πληθυσμού της γης., αλλά τα εμβόλια για τις θεραπείες από ασθένειες, δεν είναι μέσα σ’αυτό το σχέδιο. Η δημιουργία όμως των ιών, είναι μέσα στο σχέδιο.
16.ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…
Η ατζέντα τους θα μπορούσε να είναι το φακέλωμα και ο έλεγχος των μαζών που θα γίνεται όσο περνάει ο καιρός πιο πολύ.

Χάρη της υγείας όλες οι ελευθερίες καταπατήθηκαν. Το είχε πει η Κ. Μπενάκη στον κ. Παπούλια:

Τελευταία άκουσα ότι στην Κίνα τους βάζουν 1 τσιπάκι για να τους ελέγχουν αν έχουν τον ιό. Το είχε πει και ο Bill Gates αλλά εννοούσε μάλλον σε κανονικές συνθήκες, όχι τώρα με τον ιό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

1.Υπάρχει σχέδιο μείωσης του πληθυσμού της γης, αλλά τα εμβόλια δεν είναι μέσα σ’αυτό το σχέδιο
2.Το εμβόλιο του Η1Ν1 έγινε μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές εταιρίες
3.Η δημιουργία του κορονοιού έγινε για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες και για να μειωθεί ο πληθυσμός της γης, αλλά σε καμία περίπτωση στο τέλος δε θα μείνουν μόνο αυτοί που συμφωνούν με το σύστημα και αυτοί που είναι μασόνοι, αλλά και αντιδρώντες. Σε κάθε περίπτωση, ένας Γ’ παγκόσμιος πόλεμος θα είχε περισσότερες απώλειες(θα γίνει ο πόλεμος αλλά στο τέλος της βασιλείας του αντίχριστου)
4.Μπορεί να γίνει παγκόσμιο οικονομικό κραχ.Τα λεφτά αυτά θα συγκεντρωθούν για τον ναό του Σολομώντα αργότερα.Αποτέλεσμα του κραχ θα είναι να ζητήσουμε παγκόσμιο βασιλιά
5.Το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν περιέχει το 666, εκτός αν βγει μετά από 3,5 χρόνια(αν φέτος ανακηρυχτεί παγκόσμιος βασιλιάς ο αντίχριστος), αλλά ως τότε θα έχουν πεθάνει σχεδόν όλοι.
6.Υπάρχει καταπάτηση των ελευθεριών για χάρη της υγείας
7.Η κοινή γρίπη έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους ΩΣ ΤΩΡΑ, αλλά έτσι όπως πάμε θα την ξεπεράσει ο κορονοϊός
8.Για να βγει ένα εμβόλιο, χρειάζεται 2 με 2,5 χρόνια. Αλλά επειδή ως τότε θα έχουν πεθάνει τα 2/3, συμπεραίνουμε ότι το εμβόλιο υπάρχει
9.Τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει ξανά ο ιός. Άρα θα σταματήσει το καλοκαίρι. Επομένως δε θα χει βγει το εμβόλιο ακόμα, ή αν βγει, θα υπάρχει μετάλλαξη του ιού
10.Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από κορονοϊό και έχουν υποκείμενα νοσήματα, πεθαίνουν από κορονοϊό
11.Η απαγόρευση συναθροίσεων σε ναούς δεν είναι μόνο εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά εναντίον και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad