Ιστορικό

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: Υπόσχονται δώρο ένα ελληνικό νησί σε όποιον αγοράσει 420.000 σκελετούς γυαλιών!

Με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών, παίρνετε δώρο ένα ελληνικό νησί. Πολλοί θα πιστέψουν ότι πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για πραγματικότητα και μάλιστα την προσφορά κάνει μια γερμανική εταιρεία οπτικών.

nisiΌπως γράφει η «Καθημερινή» κάθε χρόνο η γερμανική εταιρεία Libuda Optic World εκδίδει έναν «κατάλογο κινήτρων» προς τους μεγάλους πελάτες. Ο φετινός τιτλοφορείται «Ανήθικη προσφορά για τους καλύτερους πελάτες» και το μεγαλύτερο δώρο είναι το νησάκι Άγιος Αθανάσιος, στον Κορινθιακό Κόλπο.

«Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές αν δεν υπήρχε τόσος πολύς τουρισμός. Ιδέα: τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό Κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κατάλογος και καταλήγει:

Προσφορά: με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών και μηδενική συμμετοχή, ή με την αγορά 155.000 σκελετών και συμμετοχή 999.999 ευρώ.

«Λεπτομέρεια»: Ο Άγιος Αθανάσιος, δεν ανήκει στην εταιρεία αλλά θα αγοραστεί αν υπάρξει ενδιαφέρον. Δηλαδή, αν ένας πελάτης ενδιαφερθεί για την προσφορά, τότε η Libuda θα αγοράσει το νησί για λογαριασμό του.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad