Ιστορικό

“Έκοψε” τον Χάρη Παπαγεωργίου (ΑΝ.ΕΛΛ.) το Πρωτοδικείο

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Πρωτοδικείου όπου συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι για τις επερχόμενες εκλογές, τονίζεται πως ο συνδυασμός του κ.Παπαγεωργίου «Θεσσαλονίκη Ψηλά» δεν δύναται να κατέβει στη μάχη για τον κεντρικό δήμο.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΟ λόγος είναι πως δεν μπορούν να συμμετάσχουν 11 δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς δεν προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ως εκ τούτου, ο συνδυασμός δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό μελών για να συμμετάσχει στις εκλογές της 18ης Μαϊου.

«Επιπροσθέτως, δεν πρέπει να ανακηρυχθούν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Εκλογικής Περιφέρειας Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΨΗΛΑ» οι

1) Αναστασίου Χρήστος του Σωκράτη,

2) Μόσχος Θεόδωρος του Αθανασίου,

3) Μπόμπας Στυλιανός του Γεωργίου – Δημητρίου,

4) Νικολαΐδης Πρόδρομος του Κωνσταντίνου,

5) Πεΐτση Αλεξάνδρα του Γεωργίου,

6) Πισιώτη Αριστείδη του Αργυρίου και

7) Τσιχλής Αντώνιος του Ευαγγέλου,

καθόσον δεν προσκόμισαν πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά τα οριζόμενα στη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 3 του Ν. 3852/2010 αλλά ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, από την οποία δεν προκύπτει ότι είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο του Δήμου Θεσσαλονίκης (ή σε οποιοδήποτε δημοτολόγιο) και δεν έχουν εκδοθεί για εκλογική χρήση, οι

8) Κόκαϊ Θεόδωρος του Σκεντέρ και

9) Τσαλκατίδης Αλέξανδρος του Γεωργίου,

καθόσον οι υπεύθυνες δηλώσεις αυτών δεν διαλαμβάνουν τα οριζόμενα στη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 3 στοιχ. β Ν. 3.852/2010 και δη ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα κωλύματα εκλογιμότητας και οι

10) Κούλελη Δήμητρα του Θωμά,

11) Κράντης Αντώνιος του Ηλία,

καθόσον δεν προσκόμισαν πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά τα οριζόμενα στη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 3 του Ν. 3852/2010 αλλά πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και Δήμου Θέρμης αντίστοιχα.

Μετά ταύτα, καθ’ ο μέρος ο ως άνω συνδυασμός υπολείπεται του ελαχίστου αριθμού υποψηφίων ως δημοτικών συμβούλων στην εκλογική περιφέρεια Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κατά τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 στοιχ. β του Ν. 3852/2010 και δεν περιλαμβάνει υποψηφίους στην έτερη εκλογική περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, αφού δηλώνει ως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους πενήντα δύο (52) και δεν ανακηρύσσονται οι ένδεκα (11), απομένουν 41 και ο ελάχιστος αριθμός στην Εκλογική Περιφέρεια Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης είναι σαράντα οκτώ (48), δεν θα πρέπει να ανακηρυχθεί ο ως άνω συνδυασμός στο σύνολό του, ήτοι και ως προς τους υποψηφίους συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 Ν. 3.852/2010, αφού προϋπόθεση για τη συμμετοχή υποψηφίων στις δημοτικές κοινότητες είναι να δηλωθούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.»

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad