Ιστορικό

Σύσκεψη για την αποζημίωση των πληγέντων από το (ψευτο)μετρό της Θεσσαλονίκης

Ευχάριστη η αναγγελία για αποζημιώσεις, αλλά πιό ευχάριστο θα ήταν να μαζέψουν τις λαμαρίνες τους και να ξεκουμπιστούν από τη Θεσσαλονίκη μας, γιατί αρκετά μας ταλαιπώρησαν με τις τρύπες τους (ο εισαγγελέας πότε θα ασκήσει διώξεις άραγε;)

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου η σύσκεψη στο ΕΒΕΘ για τη στήριξη των επιχειρήσεων που επηρεάζονται από τα έργα κατασκευής του μετρό

Οι λεπτομέρειες για την κατάρτιση του προγράμματος επιδότησης εργοδοτικών εισφορών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τα έργα κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης θα συζητηθούν στη σύσκεψη την οποία συγκαλεί το ΕΒΕΘ, με συμμετοχή των εκπροσώπων των άλλων δυο Επιμελητηρίων της πόλης (ΒΕΘ και ΕΕΘ), του Εμπορικού Συλλόγου και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Στράτος Σιμόπουλος.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, στις 10 το πρωί, στα Γραφεία Διοίκησης του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 1ος όροφος).

Μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας θα γίνουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad