Ιστορικό

Σηκώνει το θέμα της δολοφονικής επίθεσης η ΟΝΝΕΔ

Καιρός είναι να αντιδράσει μαζικά, οργανωμένα και αποτελεσματικά η φοιτητική παράταξη, μέλη της οποίας δέρνονται ανηλεώς και ΣΥΝΕΧΩΣ από κουκουλοφόρους.ΟΝΝΕΔΚαμία φοιτητική παράταξη, ποτέ και πουθενά στον κόσμο δεν έχει φάει τόσο ξύλο, όσο η ΟΝΝΕΔ και αυτό πρέπει να το αλλάξει η ηγεσία της και όχι μόνο. Είναι πιά, πάρα πολλές οι φορές, που μέλη της ΔΑΠ διακομίζονται αιμόφυρτα σε νοσοκομεία, ώστε να μένουν ακόμη στο σκοτάδι οι διαπράττοντες απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ σχετικά με την επίθεση σε φοιτητές και μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Με αφορμή τα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, Σάκης Ιωαννίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το συμβάν που έλαβε χώρα χτες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου 25 κρανοφόροι τραυμάτισαν φοιτητές και προξένησαν φθορές στο χώρο, είναι ένα από τα δεκάδες περιστατικά βίας που συμβαίνουν καθημερινά σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Σε όλες τις περιπτώσεις, καταστρέφεται δημόσια περιουσία και τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των φοιτητών και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού.

Για το λόγο αυτό, επαναφέρουμε την πρότασή μας για σύσταση ειδικού σώματος φύλαξης των Πανεπιστημίων, όπως συμβαίνει σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του κόσμου.

Δεν νοείται επίσης, καμία ασυλία για οποιονδήποτε προβαίνει σε έκνομες πράξεις μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι νόμοι του κράτους ισχύουν παντού, τα Πανεπιστήμια δεν αποτελούν εξαίρεση και η εφαρμογή τους εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών. Τα ιδρύματα πρέπει να είναι χώροι εκπαίδευσης και όχι χώροι ανομίας και δράσης ομάδων βίας και παρανομίας.»

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad