Ιστορικό

Νεάπολη-Συκιές: Άλλος ένας υποψήφιος χλευάζει τον Σίμο Δανιηλίδη

Το εικοσαετές καθεστώς Δανιηλίδη παλεύει με κάθε μέσο να παραμείνει στην εξουσία επιδεικνύοντας προεκλογικά μια ακατάσχετη δράση εγκαινίων και έργων που δεν δικαιολογεί γιατί χείμαζαν όλη την τετραετία.

 

simos-ksilo· Εγκρίνει κονδύλι για τα εγκαίνια κτηρίου πολεοδομίας (Συκιές) όταν ακόμα δεν έχει ιδρύσει την υπηρεσία μια και είναι ο μόνος Δήμος χωρίς Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών στο Ν. Θεσσαλονίκης

· Εγκρίνει κονδύλι για εγκαίνια του πάρκου Δενδροφυτείας στις (Συκιές) όταν το έργο δεν έχει παραδοθεί

· Εγκαινιάζει τον παιδικό σταθμό στα Πεύκα όταν αυτός είναι έργο του Σ. Συμεωνίδη και λειτουργεί από διοικήσεως του.

· Παρουσιάζει ως έργο τη μελέτη για το 2ο γυμνάσιο Πεύκων όταν ματαίωσε την κατασκευή του ,πριν 4 χρόνια, γιατί θα γινόταν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση

· «Ξύνει» την οδό Α. Παπανδρέου(Νεάπολη) για να την ασφαλτοστρώσει τώρα , όταν επι3,5 χρόνια δήλωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου.

· Ηλεκτροφωτίζει την οδό Λ. ΟΧΙ στον Άγιο Παύλο τώρα ενώ το αίτημα υπήρχε στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αρχή της θητείας

· 1845 ευρώ για πλάκες εγκαινίων και θεμελίωσης φέρνει για έγκριση στην προσεχή οικονομική επιτροπή.

Το παλιό προσπαθεί να επιβιώσει είτε ως καθεστώς είτε ως αναπαλαίωση, είτε ως εφαλτήριο για την κατάληψη της κυβερνητικής εξουσίας.

Η ελπίδα στην αυτοδιοικητική Κίνηση “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ” με επικεφαλής το ΝΙΚΟ ΦΑΣΦΑΛΗ με δέσμευση για παραμονή στη διοίκηση μόνο δυο(2) θητείες.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΦΑΣΦΑΛΗΣ

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad