Ιστορικό

Λαμπάδες στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού μοίρασε ο Γ. Ιωαννίδης

Πασχαλινές λαμπάδες και σοκολατένια αυγά μοίρασε τη Μ. Τετάρτη ο συνδυασμός «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟΟ υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και νεαροί φίλοι του συνδυασμού, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του φιλανθρωπικού ιδρύματος και με τη συμβολική τους κίνηση, ενόψει του Πάσχα χάρισαν χαμόγελα και χαρά στα παιδιά ηλικίας 3 έως 18 χρόνων, που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης που έγινε… νονός για τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, έμεινε ενθουσιασμένος από το έργο που γίνεται στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» και βασίζεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στον εθελοντισμό.

Συνομιλώντας με την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε: «Μακάρι να μπορούμε να χαρίζουμε πάντα χαμόγελα στα παιδιά αυτά που δεν έχουν οικογένειες ή βίωσαν κακομεταχείριση στις οικογένειες τους.

Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και έχουμε την υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους και να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για τις ζωές τους.

Η προσπάθεια που γίνεται στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, με τους ανθρώπους να προσφέρουν συνθήκες οικογενειακού περιβάλλοντος στα παιδιά που φιλοξενεί το ίδρυμα, αξίζει μόνο συγχαρητήρια».

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad