Ιστορικό

Κουριαννίδης: “Η Θεσσαλονίκη των Ελλήνων είναι υπόθεση όλων μας”

O επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική» και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης δήλωσε τα εξής:

kouriannidis-eklogikiΌσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο και αποκαλύπτονται τα παρασκήνια πολιτικής διαπλοκής, πονηρών συναλλαγών, κομματικής καμαρίλας και προσωπικών σκοπιμοτήτων, που δεν πρέπει να έχουν καμία θέση και κανέναν ρόλο στην ανάδειξη των προσώπων που θα διαχειριστούν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Η πεπατημένη των «χρισμάτων» κομματικών στελεχών, της επιλογής προσώπων «σταρ» που καμία σχέση δεν έχουν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τοπικοί παράγοντες που παίζουν τα προσωπικά τους εσωκομματικά παιχνίδια, αλλά και απαξιωτικές για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιλογές αφοριστικού περιεχομένου, αποτελούν θλιβερά σημεία των καιρών του εκπεσμού της πολιτικής.

Όλα αυτά ευνοούν περιπτώσεις τύπου Γιάννη Μπουτάρη και δουλεύουν για λογαριασμό του. Χωρίς δηλαδή πολιτικό όραμα, χωρίς σεβασμό σε θεσμούς και αξίες, χωρίς ανιδιοτέλεια, επιτρέπουν να μεταπέσει η πολιτική σε χυδαιότητα, να γίνει διαχειρίσιμη από ανθρώπους που υπηρετούν σκοπούς τελείως ξένους με τον Δήμο, με τη συλλογική δηλαδή βούληση των πολιτών και το όραμά τους για μία κοινωνία στην οποία θα ζουν με αξιοπρέπεια πατώντας στα χνάρια της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς τους.

Εμείς, με την Κίνησή μας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αποταθήκαμε σε όλους τους Έλληνες κατοίκους της πόλης μας, για να χτίσουμε μαζί το ελληνικό αύριό της. Ένα αύριο που θα σέβεται και θα αναδεικνύει κάθε πτυχή της ιστορίας και του μόχθου τους. Ένα αύριο στο οποίο συμμέτοχοι θα είμαστε όλοι αυτοί που χτίσαμε, αναπτύξαμε και δοξάσαμε αυτή την πόλη. Πάνω από κόμματα, διαχωρισμούς και μικροσκοπιμότητες. Η Θεσσαλονίκη των Ελλήνων είναι υπόθεση όλων μας.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad