Ιστορικό

Η καλύτερη δήλωση πολιτικού για το πραξικόπημα ΝΔ υπέρ Μπουτάρη

Γελάει όλη η Ελλάδα με τις μεθοδεύσεις της ΝΔ, να ξαναείναι Δήμαρχος ο μπαρμπαγιάννης.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ1Μιλάμε για πρωτοφανές στην ελληνική ιστορία ξεβράκωμα ενός κόμματος, υπέρ αντιπάλου. Κι όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια ιστορία, δεν ματα-υπήρξε ανάλογο φαινόμενο, να σκοτώνει κανείς όλα (ΟΛΑ!) τα παιδιά του, χάριν του βιαστή τους. Μιλάμε για ανωμαλία που θα μείνει στην ιστορία για χιλιάδες χρόνια.

Πέραν όμως από τις γελοιότητες της ΝΔ Αθηνών και το τεράστιο ζόρι της να ξαναείναι Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης, ακόμη μεγαλύτερη πλάκα έχει ο ίδιος ο “πονηρός βλάχος”. Τα λέει πολύ καλά, ο ανθυποψήφιός του Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Θυμίζουμε ότι όλη η πολιτική καριέρα του Μπουτάρη στήθηκε στη δηθενιά του ότι “δεν είμαι πολιτικός και δεν με νοιάζει αν εκλεγώ”! Αποδεικνύεται ότι καίγεται ο κώλος του να ξαναβγεί !

Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ – Επιτέλους και με το «χρίσμα» Σαμαρά ο Μπουτάρης!

Ο «εναλλακτικός» και «αντισυμβατικός» δήμαρχος Μπουτάρης κατόρθωσε σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να μπολιαστεί τη μέγιστη δυνατή αναξιοπρέπεια ώστε να καταδέχεται να είναι υποψήφιος και πάλι χάρη σε ντροπολογία της τελευταίας στιγμής που εισήγαγε ο υπουργός της μνημονιακής κυβέρνησης Γιάννης Μιχελάκης.

Σύμφωνα με το νόμο αυτής της ίδιας κυβέρνησης, ο κ. Μπουτάρης δεν είχε δικαίωμα να είναι υποψήφιος, διότι δεν παραιτήθηκε από πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου 18 μήνες πριν από τις εκλογές του Μαΐου. Με τον ίδιο τρόπο που διοικεί το δήμο, ξεχνώντας, δηλαδή τα σοβαρά προβλήματα της πόλης, ο κ. Μπουτάρης «ξέχασε» να παραιτηθεί εγκαίρως. Τώρα, τον επαναφέρει στη «νομιμότητα» ο δεύτερος μετά τον κ. Βενιζέλο, μέντοράς του, ο κ. Μιχελάκης! Την ίδια ώρα χιλιάδες Έλληνες, δημοτικοί υπάλληλοι και άλλοι λειτουργοί, δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα κοινά της πόλης τους, λόγω ασυμβιβάστων που θέσπισαν κατά καιρούς οι κυβερνήσεις της γαλαζοπράσινης δεξιάς.

Εμείς σαφώς και δεν επιθυμούμε να κερδίσουμε τον αγώνα με στημένο διαιτητή. Όμως, με αυτή τη φωτογραφική διάταξη της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ο κ. Μπουτάρης αποδεικνύει ότι ήταν και παραμένει ο… «δήμαρχος της καρδιάς τους» .

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad