Ιστορικό

Η Σ.Ε.Α.Θ. κοντά στους συναδέλφους του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Τα μέλη της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Α.Θ.) ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος και ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος επισκέφτηκαν σήμερα 27/03/2014 όλες τις συστεγαζόμενες υπηρεσίες του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνομιλήσουν με τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους, για την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθώς και για την ανταλλαγή απόψεων για όλους τους τομείς του εργασιακού μας περιβάλλοντος.

P3270409Η διάρκειας τριών ωρών επίσκεψη έγινε σε θετικό κλίμα, με τους συναδέλφους να καταθέτουν μέσα από γόνιμες και ουσιαστικές συζητήσεις με τα στελέχη της Σ.Ε.Α.Θ., τόσο τους προβληματισμούς τους όσο και τις προτάσεις τους για την Υπηρεσία αλλά και για τον Συνδικαλισμό.

Η Σ.Ε.Α.Θ. θα συνεχίσει να έχει καθημερινή επαφή με όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους, όλων των υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την επίλυση προβλημάτων και την ταυτόχρονη καταγραφή προτάσεων δεσμευόμενη για την προώθηση τους.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad