Ιστορικό

Εικόνα ντροπής

Η φωτογραφία που βλέπετε , δεν είναι από κάποια λαϊκή αγορά, αλλά τραβήχτηκε μπρος από το σπουδαιότερο μνημείο της Θεσσαλονίκης, την Ροτόντα, όπου δεκάδες αλλοδαποί στήνουν κάθε μέρα τα σεντόνια τους και πωλούν τα πλαστικά παπούτσια.

Έκπληκτοι οι τουρίστες αδυνατούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδος ο οποίος βρωμάει ουρά και ακαθαρσίες από τις υπαίθριες τουαλέτες που στήνουν οι παράνομοι πωλητές καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εδώ και δυο χρόνια αγώνων να πείσουμε τη πολιτεία να ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο χώρο έπειτα μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων για την περιοχή δεν έχει ενδιαφερθεί ΚΑΝΕΙΣ.

Πραγματικά θλίβομαι που εξαπατήθηκα για ακόμη μια φορά εγώ και οι συνάνθρωποί μου που βιώνουμε όλο αυτό το πράγμα από μια κυβέρνηση που αδυνατεί να προστατέψει την ίδια της την κληρονομιά και τους ίδιους της τους κατοίκους που έφτησαν αίμα για να ζήσουν μια ζωή με ποιότητα και βλέπουν τον τόπο τους να υποβαθμίζεται μέρα με τη μέρα…

 rottonta

 

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad