Πρόσφατα σχόλια

  Αρχείο

  Tο ξέρατε; H κιβωτός του (Σκοπιανού) Νώε, δεν κόλλησε στο Αραράτ, αλλά σε ένα βουνό της FYROM

  Σκοπιανοί βρήκαν παμπάλαια καδρόνια που έμοιαζαν από πλευρά πλοίου και  η περιοχή Γκαλιτσίτσα στη FYROM ήταν γεμάτη από οστά ζώων που δεν ζούνε στην περιοχή, άρα ήταν από την Κιβωτό του Νώε (μάλλον ήταν κι αυτός Μεκεντονοϊντής, όπως και ο Αχιλλέας και οι Μυρμιδόνες). Αναλυτικά:

  «NOEΕίναι ώρα, οι συνάδελφοι από τα Σκόπια, να αρχίσουν να ερευνούν στην κορυφή ‘Γκαλιτσίτσα’ (κοντά στην Πρέσπα) μπας και βρουν εκεί την κιβωτό του Νώε, γιατί υπάρχουν πολλές εικασίες και υποθέσεις ότι βρίσκεται εκεί», δήλωσε, ειρωνικά, ο Βούλγαρος καθηγητής Μποτζιντάρ Ντιμιτρόφ.
  «Σύμφωνα με τους Σκοπιανούς, η κιβωτός του Νώε δεν κόλλησε στην κορυφή του Αραράτ, η κιβωτός κόλλησε στην κορυφή ‘Γκαλιτσίτσα» που βρίσκεται μεταξύ της Μεγάλης Πρέσπας και της Οχρίδας», είπε ο Ντιμιτρόφ, ειρωνευόμενος στο έπακρο τους «επιστήμονες» συναδέλφους του, στα Σκόπια, οι οποίοι δήλωσαν ότι η κιβωτός του Νώε είχε κολλήσει σε κορυφή του νοτιοσλαβικού κράτους.
  Ο Ντιμιτρόφ επέκρινε δριμύτατα και μία επιστημονική διατριβή των Σκοπιανών που έλεγε ότι υπήρχε συγγενική σχέση μεταξύ του ήρωα του Τρωϊκού Πολέμου, βασιλιά των Μυρμιδόνων, Αχιλλέα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στη διατριβή υπήρχε ο ισχυρισμός ότι ο Αχιλλέας ήταν μακρινός …θείος του Μεγάλου Αλεξάνδρου από το σόι της μητέρας του. Άρα ήταν και αυτός Μακεντόνσκι…
  Σκοπιανοί «επιστήμονες» σε συνέδριο στα Σκόπια ισχυρίστηκαν ότι η κιβωτός του Νώε ‘σκόνταψε’ στο ύψωμα της ‘Γκαλιτσίτσα’.
  «Τεκμήρια» για την υπόθεση αυτή, ήταν οι μαρτυρίες από ένα βιβλίο που γράφηκε κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου ο συγγραφέας έλεγε ότι καθώς άνοιγαν ορύγματα στην περιοχή, βρήκανε παμπάλαια καδρόνια που έμοιαζαν από πλευρά πλοίου και ότι η περιοχή ήταν γεμάτη από οστά ζώων που δεν ζούνε στην περιοχή.
  Βρήκαν ακόμη και μια γραφή που δεν ήταν …σλαβική.
  Άρα ήταν η κιβωτός του Νώε που είχε μέσα τα ζώα όλου του …κόσμου.
  Χαιρετίσματα!
  The Hellenic Information Team
  © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος
  Share Button

  Αφήστε μια απάντηση

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Διαφημίσεις

  varsas

   

  ad

   

  ad

   

  ad