Ιστορικό

O Βενιζέλος “έφαγε” και τον Φαήλο Κρανιδιώτη

Εξαφανίζονται (επί Σαμαρά) ένας-ένας, όσοι προσπάθησαν να αποδομήσουν την αριστερίστικη παπαρολογία, που καταδυναστεύει τον τόπο, 40 χρόνια τώρα.

ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣΜετά τα στελέχη της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, που εξαϋλώθηκαν για..

να παραμείνει Δήμαρχος ο Μπουτάρης, ο Βενιζέλος επέβαλλε στον Αντώνη Σαμαρά, να εκδιώξει στην πραγματικότητα ΚΑΙ τον αδερφικό φίλο του Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος ήταν “κόκκινο πανί” για τον χώρο που αυτοαποκαλείται “προοδευτικός”, καθώς ήταν από τους ελάχιστους “δεξιούς”, που είχε άποψη και δεν περιοριζόταν στο να αποδέχεται και να θαυμάζει τις “προοδευτικές” παρλαπίπες οι οποίες μονοπωλούν εδώ και δεκαετίες τον δημόσιο λόγο.

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ανακοίνωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες παρακολούθησε ένα «εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι» με στόχο τον ίδιο, την παράταξη και τον πρόεδρό της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή «λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι».

«Η αντζέντα που παίζουν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι είναι η ταύτιση κάθε εθνικής φωνής με τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά και η επιβολή, ξανά, των γνωστών ενοχών στην παράταξη για ζητήματα που ποτέ δεν μας αφορούσαν ούτε μας αφορούν» τόνισε, σημειώνοντας ότι κάθε πολιτική που αφορά στην ασφάλεια των πολιτών, στην καταστολή της «λαθρομετανάστευσης», βαφτίζεται «ακροδεξιά», αν και, όπως επισημαίνει, «είναι απλώς λογική και αναγκαία για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα».

Ο κ. Κρανιδιώτης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι επειδή δεν είναι διατεθειμένος και υποχρεωμένος να ανεχθεί αυτή τη «βρωμιά» και επειδή ανήκει στον κόσμο της εργασίας, ουδόλως τον ενδιαφέρει να κάνει την πολιτική βιοπορισμό.

Και κατέληξε: «Γι’ αυτό λοιπόν, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειά. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες».

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad