Ιστορικό

Πυρκαγιές και Πόλεμοι: Γιατι γίνονται; Μιά άλλη άποψη

Κάψιμο δασών από αναμμένο τσιγάρο ή ξερά χόρτα, πόλεμοι στην Μέση Ανατολή (Παλαιστίνη, Λίβανος, Ιράκ, Κουβέϊτ, Ιράν, Συρία), στην Γιουγκοσλαβία,στην Κύπρο….

pyrkagiaΜας πληροφορούν τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. ότι τα δάση καίγονται ή από αναμμένο τσιγάρο ή από ξερά χόρτα.Τελευταία ακούστηκε ότι είχανε βάλει κάποιοι γκαζάκια.

Δε μας λένε τον λόγο.Τον αποσιωπούν.Γιατί,πολύ απλά,είναι ελεγχόμενα από τους μασώνους. Πιάνουν κάποιους εκεί πέρα και νομίζουμε ότι έτσι θα λυθεί το θέμα με το να δικαστούν. Εμ,δε που θα λυθεί!

Ή μάλλον θα “λυθεί” αφού θα μας δώσουν οι ίδιοι την λύση. Αλλά πριν προχωρήσω σ’αυτό,θα απαντήσω στην ερώτηση:”ποιά είναι η αιτία των πυρκαγιών και των πολέμων”;

Των πυρκαγιών είναι για να χτίσουν οικόπεδα με απώτερο σκοπό την εξαφάνιση των δασών,τη μείωση του πληθυσμού και τον έλεγχο των μαζών.Των πολέμων είναι η μείωση του πληθυσμού για να ελέγξουν την μάζα καλύτερα.

Έτσι βάζουν μια αφορμή για να ξεκινήσει μια πυρκαγιά ή ένας πόλεμος,δημιουργούν τα παραπάνω και στο τέλος θα δώσουν τη “λύση” με την προσκύνηση του αντιχρίστου ως σωτήρα στα προβλήματα αυτά.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad