Ιστορικό

Οι συμφωνίες του Αβραάμ και η σχέση τους με τον αντίχριστο

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 18:00 η ώρα Ελλάδος, όλοι οι Ιουδαίοι του κόσμου καλούνταν σε προσευχή για την εμφάνιση του μεσσία τους. Το συγκεκριμένο γεγονός, είχε αναπαραχθεί από πολλά site, κάτι που το έκανε αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Τώρα, 2 μέρες μετά, έχουμε την συμφωνία στον Κόλπο που αλλάζει την Μέση Ανατολή, και αυτό δεν είναι fake καθώς υπάρχει και αυτό σε αρκετά site. Τι λέει αυτή η συμφωνία και από ποιους έγινε;

“Εβραίοι από ολόκληρο τον Αραβικό Κόλπο σχηματίζουν την Ένωση Εβραϊκών Κοινοτήτων του Κόλπου.

Η νέα οργάνωση, η πρώτη του είδους της, θα περιλαμβάνει Εβραίους και τις κοινότητές τους από τα ΗΑΕ, το Μπαχρέιν, το Ομάν, το Κατάρ, το Κουβέιτ και την Σαουδική Αραβία, έχοντας την πλήρη στήριξη των μουσουλμανικών κυβερνήσεων, στο πλαίσιο των συμφωνιών του Αβραάμ, οι οποίες, ελπίζεται, να οδηγήσουν στην ανέγερση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ με συμμετοχή και των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πολλοί από εμάς άρχισαν να παρευρίσκονται στο Εβραϊκό Συμβούλιο «pre-Shabbat Zooms, των Εμιράτων όπου συναντηθήκαμε. Αυτό τελικά σήμανε την γένεση του Συλλόγου Εβραϊκών Κοινοτήτων του Κόλπου, καθώς όταν γνωριστήκαμε μεταξύ μας, συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχαν ορισμένοι πόροι που θα μπορούσαμε να μοιραστούμε », δήλωσε ο ισραηλινός πρέσβης στο Μπαχρέιην, Houda Nonoo.

«Σήμερα, οι εβραϊκές κοινότητες του Μπαχρέιν και των Εμιράτων είναι οι μεγαλύτερες στην περιοχή και μπορούμε να βοηθήσουμε τους Εβραίους στις άλλες χώρες του Κόλπου να εφοδιάζονται με τα θρησκευτικά «αγαθά» του Ισραήλ. Η ελπίδα μας είναι αυτό -το δίκτυο ανθρώπων να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για την εβραϊκή ζωή στην περιοχή. Είμαστε όλοι εδώ για να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

Για εμάς τους Εβραίους στο Μπαχρέιν, αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο καθώς θα έχουμε τώρα πρόσβαση σε έναν Ραβίνο που θα είναι σε θέση να έρθει στο Μπαχρέιν για να διοργανώσει εβραϊκές εκδηλώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το AGJC αναμένεται να είναι ένα δίκτυο κοινοτήτων που θα επιτρέπουν επαφές μεταξύ Ιουδαίων σε όλες τις χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου: «Ενώ κάθε κοινότητα είναι ανεξάρτητη, μοιράζονται έναν κοινό στόχο και όραμα: η εβραϊκή ζωή στον Κόλπο να ανθίσει προς όφελος τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών», τονίστηκε.

Υπό την πνευματική ηγεσία του ραβίνου Dr. Elie Abadie, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου αποτελείται από μέλη και από τις έξι χώρες του Κόλπου. Η ομάδα θα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, ένα Beth Din της Αραβίας (Εβραϊκό Δικαστήριο). Θα υπάρχει επίσης ένας οργανισμός πιστοποίησης Kosher για το κρέας.

«Υπήρχαν Εβραίοι που ζουν και εργάζονται στη Μέση Ανατολή για πολύ καιρό, ωστόσο η επικοινωνία δεν ήταν εύκολη. (…) Ως Εβραίοι, ανεξάρτητα από το πού ζούμε, θέλουμε να έχουμε κάποια σχέση με τους φίλους και τις οικογένειές μας. Ζώντας στη Μέση Ανατολή, πολλοί άνθρωποι φοβούνται [να εκφράσουν τον Ιουδαϊσμό τους]», σημειώνει Εβραίος του Κόλπου, σύμφωνα με την Jerusalem Post.”

ΠΗΓΕΣ:

1.https://www.el.gr/thriskia/panthriskia/meta-to-kalesma-gia-proseychi-ston-mes/
2.https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/blog-post_619.html
3.https://www.filoi-esfigmenou.com/articles/article/4049
4.https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%83/
5.http://corfiatiko.blogspot.com/2021/02/blog-post_824.html

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Εβραίοι και Μουσουλμάνοι σταματούν τις εχθροπραξίες μεταξύ τους, καθώς η Ένωση Εβραϊκών Κοινοτήτων του Κόλπου, σχηματίζεται από Εβραίους της Μέσης Ανατολής, έχοντας την πλήρη στήριξη των μουσουλμανικών κυβερνήσεων, στο πλαίσιο των συμφωνιών του Αβραάμ. Άρα το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ είναι πια εφικτό χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από τους Μουσουλμάνους. Τι αντάλλαγμα πήραν; Δε γνωρίζουμε, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτή η στήριξη από τις μουσουλμανικές κυβερνήσεις, έγινε στο πλαίσιο των συμφωνιών του Αβραάμ. Οι συμφωνίες αυτές, σε μια γρήγορη έρευνα, λένε ότι ” τα μέρη αυτά συμφώνησαν να προωθήσουν τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο και να συνεργαστούν σε τομείς όπως επενδύσεις, τουρισμός, αεροπορία, ασφάλεια, τεχνολογία, ενέργεια και υγειονομική περίθαλψη για την προώθηση των συμφερόντων της ειρήνης στη Μέση Ανατολή“.

Νωρίτερα, μουσουλμάνοι και Εβραίοι γιόρτασαν μαζί στο Ισραήλ την Χανουκά.

Όλα αυτά δείχνουν ότι το γκρέμισμα του Τεμένους του Ομάρ, θα γίνει αναίμακτα. Το πότε; Τα γεγονότα αυτά, δείχνουν σύντομα… Ίδωμεν…

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad