Ιστορικό

40αρης ΑΡΧΗΓΟΣ???

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν 40αρη τον νέο αρχηγό της ΝΔ σε περίπτωση αλλαγής της ηγεσίας.

ndΟι περισσότεροι εκ των κορυφαίων του κόμματος συμφωνούνσε αυτή τη φάση ότι ο Αντώνης Σαμαράς ακόμη και αν αποτύχει η κυβέρνηση  Τσίπρα δεν είναι σε θέση να προσελκύσει τους ψηφοφόρους που τοποθετούνται στον χώρο του Κέντρου και οι οποίοι μετακινήθηκαν σε αυτές τις εκλογές προς τον ΣΥΡΙΖΑ….Τα ονόματα των 40αρηδων που συζητούνται ήδη για την επόμενη μέρα της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Απόστολος Τζιτζικώστας,ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα.
Για τον τελευταίο κάποιοι επισημαίνουν ότι είναι ακόμη νωρίς δεδομένου ότι τώρα ξεκινά η κοινοβουλευτική του εμπειρία, αλλά δεν είναι και λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν με νόημα ότι και ο Τσίπρας εξελέγει για πρώτη φορά Βουλευτής το 2009 και βρέθηκε στην πρωθυπουργία bupropion depression.
Η συνάντηση Καραμανλή -Μπακογιάννη την περασμένη εβδομάδα μόνο τυχαία δεν ήταν και μάλιστα φρόντισαν να δώσουν και οι ίδιοι ένα πιο επίσημο χαρακτήρα καθώς είναι  πρώτη φορά μετά την ήττα του 2009 που ο Κώστας Καραμανλής ανακοινώνει συνάντησή του στην Παναγή Κυριακού.
Εκεί συζητήθηκαν και τα παραπάνω ονόματα με τους δύο πολιτικούς να κάνουν απλώς μα πρώτη ανίχνευση για το μέλλον.
Πάντως όσοι γνωρίζουν τις σκέψεις του Κώστα Καραμανλή τονίζουν ότι αυτή την ώρα δεν τον ενδιαφέρει τόσο η διαδοχή στην ΝΔ . Με αυτήν θα ασχοληθεί όταν έρθει η ώρα, πιστεύει πάντως και ο ίδιος στην ηλικιακή δυναμική αφού και ο ίδιος εξελέγει σαραντάρης.
Σήμερα αναμένει τις εξελίξεις στην χώρα και εκφράζει τις απόψεις του για το απευκταίο ενδεχόμενο εμπλοκής με στόχο να αποφύγει η χώρα νέες εκλογές και ακυβερνησία.

Share Buttonvar hupso_services_t=new Array(“Twitter”,”Facebook”,”Google Plus”,”Pinterest”,”Linkedin”,”Tumblr”,”StumbleUpon”,”Digg”,”Reddit”,”Bebo”,”Delicious”,”Email”,”Print”);var hupso_background_t=”#EAF4FF”;var hupso_border_t=”#66CCFF”;var hupso_toolbar_size_t=”small”;var hupso_image_folder_url = “”;var hupso_url_t=””;var hupso_title_t=”40αρης ΑΡΧΗΓΟΣ???”;http://static.hupso.com/share/js/share_toolbar.js
Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad