Ιστορικό

Υπάρχουν εξωγήινοι;

Από τη στιγμή που ο άνθρωπος άρχισε να μελετά το σύμπαν που τον περιβάλλει, είχε ένα μεγαλειώδες ερώτημα: Υπάρχουν άνθρωποι έξω απ’τη γη, υπάρχουν εξωγήινοι; Κι’άλλα μικρότερα που είχαν σαν βάση το πρώτο ερώτημα:

exo-012Κι’αν υπάρχουν εξωγήινοι πού είναι; Γιατί δε μας επισκέφτηκαν μέχρι στιγμής; Θα μας επισκεφτούν ποτέ; Πώς είναι; Είναι σαν εμάς ή διαφέρουν εξωτερικά; Θέλουν να μας καταστρέψουν ή να μας μεταδώσουν τη γνώση τους σ’όλα τα θέματα (τεχνολογικά, κοινωνικά, οικονομικά, θρησκευτικά κ.α.);

Επειδή όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να γνωρίζουμε την αλήθεια για οποιοδήποτε θέμα που αφορά τη ζωή μας, γιατί αν δε την ξέρουμε μπορεί να οδηγηθούμε στην αυτοκαταστροφή, οποιοδήποτε θέμα που θα αναπτύσσω, θα παραθέτω τα στοιχεία που υπάρχουν και εμπεριστατομένες και τεκμηριωμένες γνώμες, από τον τομέα που αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Εύχομαι στο τέλος κάθε θέματος, να μαθαίνουμε την αλήθεια. Την πραγματική αλήθεια,που ίσως ήταν κρυμμένη από μας τους ίδιους ή από άλλα όντα… Γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη κι’απ’την αμάθεια. Οτιδήποτε αφορά τους εξωγήινους θα το παραθέτω. Έτσι θα αναφέρω για τις πυραμίδες, για την Τογκούσκα, για το Ρόσγουελ, για το πρόσωπο στον Άρη, για το Στόουνχεντζ, για το τρίγωνο των βερμούδων, για τις γραμμές της πεδιάδας Νάζκα, για το νησί του Πάσχα, για το τέρας του Λοχ Νες, για τους αρχαίους αστροναύτες, για τους αρχαίους Έλληνες, για τη βιολογική μας καταγωγή, για την οικογένεια Μακ Φέρσον, για την ομάδα Ε και οτιδήποτε άλλο αφορά τους εξωγήινους.

Την αναζήτηση μας, για το αν υπάρχουν εξωγήινοι, θα την αρχίσουμε την επόμενη φορά. Ως τότε,ερευνάτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad