Ιστορικό

Τι μέλλει γενέσθαι;

Τελευταία, όλο και περισσότεροι γιατροί αλλά και νομικοί, εναντιώνονται με το αφήγημα της πανδημίας και προχωρούν σε μηνύσεις, είτε στην Ελλάδα, εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης και των γιατρών, είτε παγκοσμίως, εναντίον του Π.Ο.Υ. για τα μέτρα προστασίας, τις μάσκες, την αντισυνταγματικότητα των μέτρων που σκοπό έχουν την εξαθλίωση του πληθυσμού οικονομικά, σωματικά και ψυχικά (συμπληρώνω ότι σκοπός τους επίσης είναι η υποταγή με απώτερο σκοπό όλων την έλευση του αντίχριστου).


Αυτοί που δημιούργησαν τον κορωνοιό, είχανε στο νου τους 2 πλάνα, το αποτέλεσμα των οποίων θα οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα: Την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας με την έλευση του αντίχριστου. Θα ρωτήσει κάποιος, αν κερδίσουν το δικαστήριο, δε θα βγουν ηττημένοι αυτοί που κρύβονται πίσω από την διασπορά του κορωνοιού και επομένως δε θα γίνει η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας; Και απαντώ παρακάτω, παρουσιάζοντας τα 2 πλάνα τους:

PLAN A: Μείωση του πληθυσμού της γης στα 500.000.000. Ο κόσμος αποχαυνωμένος πιστεύει στο αφήγημα της πανδημίας, τηρεί σχολαστικά τα μέτρα και ζητά σωτηρία από τον κορωνοιό. Αφού πεθάνουν κάποιοι από τον κορωνοιό (στην πραγματικότητα θα έχουν πεθάνει οι περισσότεροι από την εξαθλίωση, την φτώχεια, από άλλες ασθένειες και λοιμώξεις), οι οποίοι φτάνουν μέχρι και σήμερα στο 1.000.000, παρουσιάζουν το εμβόλιο ως σωτηρία, ο κόσμος το κάνει πιστεύοντας ότι έτσι θα τελειώσει η πανδημία, συνεχίζονται οι θάνατοι από κορονοιό αλλά ίσως και από τα εμβόλια αλλά δε θέλουν να το μάθουμε για να τα κάνουμε, επίσης εμφανίζονται παρενέργειες από τα εμβόλια αλλά επίσης το αποκρύπτουν, και οι θάνατοι με τις μεταλλάξεις του ιού αλλά και επόμενων ιών μαζί με πολέμους, εκτρώσεις και άλλων αιτιών θανάτων, φτάνουμε κάποια στιγμή μετά από λίγα χρόνια στα 500.000.000 και στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας με την έλευση του αντίχριστου. Αυτό το πλάνο φαίνεται ότι απορρίπτεται με τις μηνύσεις παγκοσμίως, εκτός αν οι παγκοσμιοποιητές κερδίσουν το δικαστήριο, μια και ελέγχουν μεγάλο κομμάτι νομικών. Σε αυτή την περίπτωση η έλευση του παγκόσμιου δικτάτορα θα αργήσει να γίνει.

PLAN B: Μείωση του πληθυσμού της γης στα 500.000.000. Γίνονται μηνύσεις παγκοσμίως, χάνουν οι παγκοσμιοποιητές το δικαστήριο, πάνε φυλακή οι περισσότεροι που εμπλέκονται στην υπόθεση του κορονοιού (όχι όλοι, κάποιοι θα αθωωθούν, είναι αυτοί που θα φέρουν τον αντίχριστο), θα έρθει ο αντίχριστος και θα πει ότι αυτός τους έσωσε από τους δυνάστες και τον κορωνοιό, οι περισσότεροι θα τον πιστέψουν και θα ανακηρυχτεί παγκόσμιος δικτάτορας. Παράλληλα όμως με το δικαστήριο, θα γίνονται και πόλεμοι πριν την έλευση του αντίχριστου, αλλά και 3 βασιλείς θα πολεμήσουν εναντίον του, θα ηττηθούν και μετά θα μεταβεί στο Ισραήλ για την ανακήρυξη του ως παγκόσμιου δικτάτορα, όπως λένε προφητείες και θα παρουσιαστεί και σαν ειρηνοποιός αλλά και σαν φιλάνθρωπος, δίνοντας φαγητό και δουλειά στους ανθρώπους. Σημειωτέων, αυτοί που θα φυλακιστούν λογικά θα ελευθερωθούν από τον αντίχριστο.

Ας πάρουμε τώρα την σειρά των γεγονότων μέχρι την ανακήρυξη του αντίχριστου ως παγκόσμιου δικτάτορα:
1.Αποστασία
2.Πανθρησκεία
3.Παγκόσμιο οικονομικό κραχ
4.Θα μας συνηθίσουν στις κάρτες
5.Μετάδοση του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο
6.Οι περισσότεροι θα είναι σε απόγνωση και θα ζητάνε έναν Μεσσία-λυτρωτή
7.Θα ξεκινήσουν πόλεμοι στις αρχές ωδίνων που θα είναι η αρχή του τέλους και θα ξεκινήσουν πριν την έλευση του αντίχριστου
8.Οι 3 βασιλείς θα πολεμήσουν εναντίον του αντίχριστου, θα ηττηθούν και ο αντίχριστος θα μεταβεί στο Ισραήλ, οπότε θα ανακηρυχτεί βασιλιάς
9.Γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ και Χτίσιμο Ναού του Σολομώντα

Από αυτά κάποια είναι σε εξέλιξη(αποστασία, μετάδοση ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο), κάποια γίνονται ήδη αλλά όχι επίσημα (πανθρησκεία), κάποια έχουν ήδη γίνει (συνήθεια στην χρήση καρτών, 2 παγκόσμια οικονομικά κραχ), ενώ άλλα αναμένονται (3ο παγκόσμιο οικονομικό κραχ, οι περισσότεροι θα είναι σε απόγνωση και θα ζητάνε έναν Μεσσία-λυτρωτή, πόλεμοι στις αρχές ωδίνων που θα είναι η αρχή του τέλους και θα ξεκινήσουν πριν την έλευση του αντίχριστου, οι 3 βασιλείς θα πολεμήσουν εναντίον του αντίχριστου, θα ηττηθούν και ο αντίχριστος θα μεταβεί στο Ισραήλ, οπότε θα ανακηρυχτεί βασιλιάς, γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ και Χτίσιμο Ναού του Σολομώντα).
Επομένως και τα 2 πλάνα οδηγούν στην έλευση του αντίχριστου ως παγκόσμιου δικτάτορα. Ποιο από τα 2 όμως θα γίνει; Των μασόνων συμφέρει το 2ο, μια και θα έρθει ποιο γρήγορα ο αντίχριστος. Για να έρθει όμως ο αντίχριστος, θα πρέπει να γίνουν και τα 9 παραπάνω γεγονότα με την σειρά που τα γράφω. Αυτά που δεν έχουν γίνει ή ολοκληρωθεί ακόμα είναι η αποστασία, η πανθρησκεία, το 3ο παγκόσμιο οικονομικό κραχ, μετάδοση του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι θα είναι σε απόγνωση και θα ζητάνε έναν Μεσσία-λυτρωτή, πόλεμοι στις αρχές ωδίνων που θα είναι η αρχή του τέλους και θα ξεκινήσουν πριν την έλευση του αντίχριστου, οι 3 βασιλείς θα πολεμήσουν εναντίον του αντίχριστου, θα ηττηθούν και ο αντίχριστος θα μεταβεί στο Ισραήλ, οπότε θα ανακηρυχτεί βασιλιάς, παράλληλα όμως θα γκρεμιστεί το τεμένους του Ομάρ και θα Χτιστεί ο Ναός του Σολομώντα. Και το ερώτημα είναι: Μπορούν αυτά τα γεγονότα να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ. 3-6 μήνες; Και η απάντηση είναι ότι ΜΠΟΡΟΥΝ. Από τι εξαρτάται; Από την βούληση του Θεού. Βλέποντας ο Θεός την μετάνοιά μας, θα παρατείνει τον χρόνο της έλευσης του αντίχριστου, αν όμως δεν μετανοήσουμε, τότε θα επιτρέψει ο Θεός να έρθει τώρα ο αντίχριστος.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad