Ιστορικό

Τιμάς την Κυριακή;

Θα μας δικάσουν Τούρκοι και Εβραίοι εμάς τους Χριστιανούς.

kambana-012Άντε στην Τουρκία Παρασκευή στα τζαμιά, άντε στην Περσία Παρασκευή στα τζαμιά άντε κάτω στα Ιεροσόλυμα, στο Ισραήλ, στο μικρό αυτό κρατίδιο, Σάββατο ημέρα.

Σάββατο ημέρα τίποτα. Δεν περπατάει κανείς στους δρόμους.

Αυτοκίνητο δεν περπατάει στους δρόμους κάτω στη Γιάφα, κάτω στις πόλεις και στα χωριά του Ισραήλ. Μόνο δυο αυτοκίνητα κινούνται.

Το αυτοκίνητο με ιδιαιτέρα σημαία της αστυνομίας και το αυτοκίνητο των ιατρών, τίποτε άλλο.

Να τολμήσει να βγει αυτοκίνητο; Εδώ; Κοιτάξτε. Κυριακή είναι;

Πάρτε την επομένη μέρα την εφημερίδα, στάζει αίμα. Γιατί;

Πρωί – πρωί, ενώ χτυπάνε οι καμπάνες μέσ’ στην Αθήνα και μέσ’ στη Θεσσαλονίκη και στα χωριά, οι άνθρωποι τώρα βρήκανε τ’ αυτοκίνητα και μπαίνουν στ’ αυτοκίνητα και τρέχουν ιλιγγιωδώς μέσ’ στους δρόμους και βρίσκουν εκεί τον τάφο τους και σκορπούν τα μέλη του σώματός των στους μεγάλους δρόμους της Ελλάδος. Τιμωρία Θεού είναι, τιμωρία Θεού!

Σάββατο λοιπόν ημέρα λατρείας για τους Εβραίους. Την ημέρα αυτή την τιμούν μέχρι σήμερον με φανατισμό οπουδήποτε και αν ευρίσκονται, είτε στη Νέα Υόρκη, είτε στο Σικάγο, είτε στη Γερμανία, είτε μέσ’ στη Ρωσία. Παντού οι Εβραίοι λατρεύουν Σάββατο το Θεό. Εσύ τιμάς την Κυριακή;

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad