Ιστορικό

Συνταγαματολόγος αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των θέσεων Χριστόπουλου για το “μειονοτικό” της Θράκης

XRISTOPOULOSΟ άνθρωπος παλεύει να κατοχυρωθεί “μακεδονική μειονότητα” (σκοπιανών) στη Μακεδονία μας, αλλά απορρίπτει το δικαίωμα των πομάκων και των τσιγγάνων να είναι μειονότητα και τους θέλει όλους Τούρκους ! Κλασικός ψευτοαριστερός μπούρδας, από αυτούς που κάνουν ό,τι πει η Αμερικανική πρεσβεία, αρκεί να υπάρχουν συνέχεια προβλήματα στη χώρα που …τον φιλοξενεί (και είχε την ατυχία να γεννηθεί). Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι μπούρδες αναξιοπρεπείς στην Ελλάδα.Θα τους βρείτε σε διάφορες “λίστες υπογραφών” που τους δίνει η πρεσβεία να υπογράψουν και τρέχουν να το κάνουν, μπας και πετάξει το αφεντικό κανένα ξεροκόκκαλο στα λιμοτάγαρα και λιγδώσουν το βρώμικο αντεράκι τους.

Η ΕΙΔΗΣΗ

Αποσύρει την υποψηφιότητά του από την λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ο συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος εξαιτίας της.. «αποπροσανατολιστικής» όπως την χαρακτηρίζει θέση του κόμματος στο μειονοτικό.

Ο Ηλίας Νικολόπουλος για τον οποίο η Πολιτική Γραμματεία έχει επικυρώσει την υποψηφιότητα του, η οποία και επρόκειτο να ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη, με μια λιτή ανακοίνωση, ανακοινώνει τις ιδεολογικοπολιτικές διαφορές του με το κόμμα.

Η ανακοίνωση η οποία προσθέτει έναν ακόμα μπελά στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η εξής:

«Με δεδομένη την αποπροσανατολιστική τροπή που δημιουργήθηκε με τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του συναδέλφου Δ. Χριστόπουλου:

1) Επειδή θεωρώ και ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την σωστή θέση όσον αφορά τα «μειονοτικά θέματα» και συγκεκριμένα την αναγνώριση αποκλειστικά και μόνον της ύπαρξης Μουσουλμανικής Μειονότητας σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάννης , η οποία συνθήκη de facto έχει παραβιασθεί μόνον από την Τουρκία και εις βάρος της ελληνικής πλευράς και

2) Δεδομένου ότι κύριος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο ,εκτός από την υποστήριξη των παραπάνω αυτονόητων είναι αφ’ ενός η συνεργασία των δοκιμαζόμενων χωρών του Νότου αλλά και όλων των άλλων ευρωπαίων εργαζομένων για την κατάργηση της πολιτικής της λιτότητας και αφ’ ετέρου ειδικότερα για την Ελλάδα η σύγκλιση ευρωπαϊκής διάσκεψης για το δημόσιο χρέος με ταυτόχρονη ακύρωση των Μνημονίων και καταγγελία των αντισυνταγματικών όρων που περιλαμβάνονται στις δανειακές συμβάσεις.

3) Επειδή ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ ανήκω στον χώρο της Πατριωτικής Αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς:

Αποσύρω την υποψηφιότητά μου, στην περίπτωση που δεν επικρατήσουν ενιαία ιδεολογικά κριτήρια».

ΤΑ ΝΕΑ

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad