Ιστορικό

Σεισμοί, λιμοί, αρρώστιες, καταποντισμοί υπό το πρίσμα της αλήθειας

Όταν ήμασταν μικροί,μαθαίναμε ότι οι σεισμοί προέρχονταν από τη διάρρηξη γεωλογικών στρωμάτων και την απότομη μετατόπιση των 2 τμημάτων,κάτω από την επιφάνεια της γης.

seismoiΗ διάρρηξη αυτών των στρωμάτων γίνεται γιατί οι τεκτονικές πλάκες κινούνται επειδή το μάγμα μέσα στο μανδύα, βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και σταδιακά “τις σπρώχνει”.Όταν δύο τεκτονικές πλάκες βρίσκονται σε επαφή μεταξύ τους και τείνει η μία να πλησιάζει ακόμα περισσότερο την άλλη, τότε δημιουργείται μία πίεση αναμεταξύ τους.

Όσο εντείνεται αυτό το φαινόμενο, τότε εξαιτίας της μεγάλης πίεσης που δημιουργείται, θα υπάρξει σπάσιμο, ή καβάλημα μεταξύ τους ή θα τριφτούνε σε μία ξαφνική στιγμή για μικρό χρονικό διάστημα, εκτονώνοντας την πίεση που έχει δημιουργηθεί!

Δε μας έμαθαν ότι μπορεί να προκληθεί σεισμός από πυρηνική ή ατομική έκρηξη,ούτε από το σύστημα HAARP.Τι είναι το HAARP;Είναι 1 πειραματικό πρόγραμμα το οποίο βρίσκεται στην Αλάσκα και εκτός του ότι μας ελέγχει(όπως και το ECELLON),μπορεί να δημιουργήσει σεισμούς και τσουνάμι.Έτσι μειώνεται ο πληθυσμός της γης,ο κόσμος μαζεύεται στις πόλεις,γίνεται μάζα και ελέγχεται από τους μασώνους.

Ένα άλλο όπλο των μασώνων είναι η πείνα που επικρατεί σε χώρες της Ν.Αμερικής,της Αφρικής και της Ασίας.Δημιουργούν την φτώχεια και την εξαθλίωση,με αποτέλεσμα να τους έχουν στο χέρι,καθώς οι ίδιοι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αφού έχουν το χρήμα. Γιατί όμως δε το λύνουν; Γιατί σκοπός τους είναι να προσκυνήσουν τον αντίχριστο.Θα πουν “ορίστε,αν πάρετε το τσιπάκι, πλέον δε θα είστε φτωχοί, αλλά θα έχετε όλα τα αγαθά:υγεία, παιδεία, φαγητό,νερό”.

Έτσι θα νομίσουν ότι θα λυθεί το πρόβλημα τους,από τους ίδιους, που το δημιούργησαν. Σ’αυτό το παιχνίδι είναι μέσα μεγιστάνες των Μ.Μ.Ε.,τραπεζίτες,επιχειρηματίες και πολιτικοί. Ακόμη και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις (UNISEF, γιατροί χωρίς σύνορα, γιατροί του κόσμου), βρίσκονται μέσα στο κόλπο. Έτσι μας κάνουν να πιστεύουμε ότι βοηθάνε, αλλά αν βοηθούσανε, τώρα δε θα υπήρχαν ούτε λιμοί, ούτε αρρώστιες.

Για να δείτε πόσο απάνθρωποι είναι θα σας πω το εξής: Ενώ έχουν βρεθεί φάρμακα χωρίς παρενέργειες (βότανα, φυτά), μας δίνουν τα δικά τους φάρμακα, για να πουλήσουν. Απαγορεύουν τη χρήση βοτάνων και φυτών για θεραπευτικούς σκοπούς κι’έτσι ο κόσμος είτε πεθαίνει, είτε έχει παρενέργειες, που του εξασθενούν το σώμα αλλά και το μυαλό, με αποτέλεσμα να ελέγχουν τον νου του. Ενώ υπάρχει φάρμακο για τον καρκίνο (η Graviola), το απαγορευούν για να κάνουν χημειοθεραπείες….

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad