Ιστορικό

Προσευχή 6

ΕΥΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑΣ
Του κυριου δεηθωμεν

PROSEYXH 6Κυριε ο Θεος ημων ο Πατηρ των οικτιρμων και Θεος πασης παρακλησεως επισκεψαι τους δουλους σου τουτους υπερ, ων η ιερα ταυτη δεησις επιτελειται,και δια των αχραντων σου χειρωνλυσον αυτους απο ζηλου και φθονου, απο πασης μαγειας και φαρμακειας, απο πασης αδικιας και γλωσσοφαγιας και απαλλαγης απο παντος παθους και απο πασης δυσπραγια,και απο πασης διαβολικης επηρειας.

Λυσον αυτους απο τα κομβοδεματα της μαγειας και απο παντος πονηρου και δαιμονικου εργου.

Φυλλαξον αυτους απο πασης οργης τε και ασθενειας και εκ παντος δεσμου και μαγειας, απο πασης φαρμακειας και γοητειας, πασης βασκανιας και καταλαλιας, γλωσσοφαγιας, αμελειας, νωθροτητας, ακρατειας, αφροσυνης, αδυναμιας και απογνωσεως, πασης αδικιας και πασης πλανης, η απατης η εμποδιου τινος,προερχομενου εκ του διαβολου.

Εκριζωσον απο των δουλων σου τουτων τον Σαταναν και πασαν αυτου την ενεργειαν και πονηριαν,και συντριψον αυτον υπο τους ποδας ημων εν ταχει.
Τους εχθρους ημων,ταπεινωσον,κατησχηνον,και γυμνωσον αυτων την υπερηφανειαν.Τας επιβουλας αυτων και τας μαγγανιας και τας μαγειας και τας πανουργιας ας ποιουσι καθ’ ημων αμπρακτους ποιησον και διαλυσον.

Φοβηθητωσαν και διασκορπισθητωσαν οι εχθροι ημων και φυγετωσαν εις τα οπισω παντες οι μισουντες ημας<<ως εκλειπει καπνος εκλιπετωσαν,ως τικεται κηρος απο προσωπου πυρος>>. Εξολοθρευσον Κυριε τους εχθρους ημων και παντας τους θλιβοντας ημας απωλεσον.
Επιστρεψατωσαν επι τας κεφαλας των ποιησαντων τα μαγικα ταυτα εργα.
Εστωσαν κατηραμενοι οι εχθροι ημων και τυραννουμενοι εν παντι καιρω βασανιζομενοι και θλιβομενοι,εως ου επιστραφωσι και μετανοησωσι,και ομολογησωσι την κακιαν αυτων και αποχωρησουσιν αφ’ ημων.

Ναι, Κυριε ο Θεος ημων φυλλαξον και τους δουλους σου τουτους, του μη βλαψαι αυτους κακον τι μαντικον, η πονηρος ανθρωπος, η κακη γυνη και πονηρα, η εν νυκτι, η εν ημερα, η εν ωρα, η εν μεσημβρια, η εν θαλασση η εν οδω η εν σπηλαιω, η εν οικω, η εν χωρα, η εν αγρω, η εν διοδοις και τριοδοις, αλλ’ ελευθερωσον εκ του δεσμου της φαρμακειας και απο πασης πονηρας βουλης των εχθρων ημων ορατων και αορατων.

Ρυσαι Κυριε τους δουλους σου τουτους απο αρας καταρας, ψαλμοκαταρας αναθεματος απο δεσμου και αφορισμου και απο πασης ραδιουργιας.
Εν τω ονοματι Ιησου Χριστου ορκιζω παντα τα ακαθαρτα και πονηρα πνευματα, οπως εξελθετε απ’αυτους. Πασα μαγεια, πασα βασκανια, πασα λαγνεια, πασα καταρα, πασα ψαλμοκαταρα, και πασα σατανικη ενεργεια.
Εξελθετε απ’ αυτους ζηλε, φθονε, γοητεια, αφροσυνη, αδυναμια, ηδυπαθεια, ηττοπαθεια, αυτοκαταστροφη.
Εξελθε πασα οδυνη, λυπη και στεναγμος. Εξελθε απ’ αυτους πασα μελαγχολια, πασα κεφαλαλγια, πας πυρετος η ριγος και πασα λανθανουσα ασθενεια. Φυγε πνευμα φανταστικον, φυγε πνευμα σατανικον και ταχεως εξολοθρευθητι στηθοπονος, καρδιας πονος, κεφαλοπονος ειτε ξενος εποιησε ειτε αλλοθρησκος, ειτε φαρμακος ειτε πονηρα και δολια γυνη.
Εξελθε συντομως απο των πλασματων του τουτων.
Εξελθε Σαταν και μη εγγισης και μη βλαψης των οικον των δουλων του Θεου των μνημονευθεντων και επιδεομενων, αλλα φυγε παν ακαθαρτον δαιμονιον και απεχε μακραν απ’ αυτους και υπαγε εις ορη αβατα και ανυδρα, οπου μονο ο Θεος επισκοπει, και δεσμευει τους βασκαινοντας. Εξορκιζω σε πνευμα ακαθαρτον, εξελθε εκ του σκευους της εκλογης του Θεου τουτων, απο των μελων αυτων και μη υποκρυβεις εν αυτοις μηδε εις τα μελη του σωματος αυτων,αλλα φυγαδευθητι εν ονοματι του ζωντος Θεου και Κυριου ημων Ιησου Χριστου, ω πρεπει πασα δοξα και τιμη και προσκυνησις νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων. Αμην.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad