Ιστορικό

Παγκόσμιο οικονομικό κράχ: Η Βασιλεία του Αντίχριστου προ των πυλών

Ένα από τα γεγονότα που συνέβησαν και θα συμβούν και είναι 1 από τα σημεία των καιρών.

kraxΚαι που δείχνει ότι η βασιλεία του αντίχριστου πλησιάζει, είναι το παγκόσμιο οικονομικό κραχ και η κατάρρευση των χρηματιστηρίων και κατ’επέκταση των τραπεζών και οι πτωχεύσεις των χωρών.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το παγκόσμιο οικονομικό κραχ και την κατάρρευση των χρηματιστηρίων. Ως τώρα συνέβησαν 2 παγκόσμια οικονομικά κραχ: Το 1929 και το 2008.

Αν συνδυάσουμε την παροιμία “μια του κλέφτη (1929), 2 του κλέφτη (2008), 3η και η κακιά του μοίρα” και ότι η απόσταση από το 1ο ως το 2ο κραχ είναι 79 χρόνια, τότε το επόμενο παγκόσμιο οικονομικό κραχ θα λάβει χώρα το 2087 και τότε θα ρθει ο αντίχριστος.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, πολύ απλά γιατί δε χωράνε μαθηματικά σε τέτοια γεγονότα. Δεν ξέρουμε αν συμβεί και 3ο παγκόσμιο οικονομικό κραχ, το μόνο που υποθέτουμε είναι ότι τα χρήματα που χάθηκαν από αυτά τα 2 κραχ, αποθηκεύτηκαν σε θησαυροφυλάκια, με σκοπό όταν χτιστεί ο 3ος ναός του Σολομώντα, να μεταφερθούν εκεί. Γι’αυτό και ο τίτλος του άρθρου είναι αυτός που είναι, γιατί μετά από αυτό, θ’ακολουθήσουν τα υπόλοιπα με απώτερο σκοπό την παγκόσμια βασιλεία του αντίχριστου.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad