Ιστορικό

Ομοφυλοφιλικοί δεσμοί

Σε άλλο άρθρο, αναφέραμε το χωρίο της Αγίας Γραφής που λέει ότι ο Θεός έπλασε τον άνδρα και μετά την γυναίκα για να μην υπάρχει μοναξιά.

omofylofiliaΔεν μας λέει ότι έπλασε τον άντρα και τον άντρα ή την γυναίκα και την γυναίκα.

Απ’αυτό διαπιστώνουμε,ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι παρά φύση και όχι κατά φύση.

Ο άνθρωπος από τη φύση του είναι φτιαγμένος να συνάπτει σχέσεις με το άλλο φύλο και να τεκνοποιεί.

Στις μέρες μας όμως που όλα έχουν ισοπεδωθεί,τα πράγματα άλλαξαν. Όχι ότι παλιά δεν υπήρχαν ομοφυλοφιλίες (http://www.oodegr.com, Γεν. κεφ. 19,Λευιτ. κεφ.18 στ.22), αλλά στις μέρες μας θεσπίστηκαν και νόμοι υπέρ της ομοφυλοφιλίας, αντιβαίνοντας τους νόμους του Θεού. Έχουν δημιουργηθεί και οργανώσεις ομοφυλοφίλων. Θέλουμε να πάμε κόντρα στη φύση νομίζοντας ότι θα καταφέρουμε κάτι. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να προξενήσουμε κακό στην ίδια την φύση. Το αφύσικο είναι και ανήθικο. Στις μέρες μας όμως το αφύσικο έγινε φυσικό και το φυσικό αφύσικο. Διαστρεβλώσαμε εντελώς την φύση μας.Την καταπατήσαμε. Γι’αυτό και ο Απόστολος Παύλος λέει “Στη βασιλεία του Θεού δε θα έχουν θέση ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίτες”(Α’Κορ. κεφ.6 στ.9).

Μάλιστα τελευταία οι επιστήμονες βρήκαν και το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας (http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Soma/Ygeia/vrethhke-to-gonidio-ths-antrikhs-omofylofilias-pws-sxetizetai-h-mhtera-kai-h-theia-me-ayto.1816292.html), με αποτέλεσμα να θεωρείται ότι εξαρτάται από γονίδιο και όχι από την ελεύθερη βούληση μας.Τόσο έχει φτάσει η αδιαντροπιά κάποιων που προσπαθούν να αποδείξουν τα αναπόδεικτα…

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad