Ιστορικό

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ!!!

Παρέμβαση στο θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα, έκανε ο αντιπρόεδρος της «κυβέρνησης» του παράνομου τουρκοκυπριακού καθεστώτος, Σερντάρ Ντενκτάς, προτείνοντας να μπει η τουρκοκυπριακή πλευρά μέτοχος κατά 50% στην εταιρεία.

ΑΕΡΟΟ Ντενκτάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Κάνω έκκληση να γίνουμε εταίροι με μερίδιο 50% η κάθε πλευρά, έτσι ώστε η εταιρεία να μη χρεοκοπήσει». Είπε ότι τα αεροσκάφη που θα απογειώνονται από το αεροδρόμιο της Τύμπου, να πραγματοποιούν πτήση προς την Τουρκία και τα αεροσκάφη, που θα απογειώνονται από τη Λάρνακα να πραγματοποιούν πτήσεις προς την Ευρώπη. Αυτό, δήλωσε, θα αποτελέσει «ένα σημαντικό άνοιγμα και μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων».

Η Αρχή Αδειών για Αεροπορικές Μεταφορές έχει προειδοποιήσει τις Κυπριακές Αερογραμμές ότι μπορεί να αναστείλει στις 9 Ιανουαρίου την άδεια τους, εάν μέχρι την προηγουμένη το Δ.Σ. της εταιρείας δεν παρουσιάσει ελεγμένους λογαριασμούς της, από τους οποίους να διαφαίνεται η οικονομική της φερεγγυότητα και ικανότητα να ανταπεξέλθει οικονομικά -χωρίς τη χρήση των τρεχουσών εσόδων- στο πτητικό και επιχειρησιακό της πρόγραμμα.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad