Ιστορικό

Ξεκίνησε ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος;

Σε προηγούμενο άρθρο, αναφέρθηκε αν επαληθευτούν οι προφητείες για την Πόλη και την αναλαμπή της ορθοδοξίας. Στο τέλος του άρθρου και πάντα σύμφωνα με τις προφητείες των Πατέρων της Εκκλησίας, αναφέρεται ότι ο Γ’παγκόσμιος πόλεμος (αρμαγεδών), θα γίνει στο τέλος της βασιλείας του αντίχριστου. Ένα σενάριο όμως, λέει ότι ο Γ’παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε. Ισχύει αυτό ή είναι μύθος;

Το συγκεκριμένο σενάριο το διάβασα στην εφημερίδα Στύλος της Ορθοδοξίας και λέει ότι ο Γ’παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε ήδη στην Συρία το 2011,θα επεκταθεί στην συνέχεια πρώτα στο Αιγαίο,μετά θα υπάρξει ρωσσοτουρκική σύγκρουση, μετά μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν(Ευφράτης),αργότερα γύρω από την Ιερουσαλήμ και τέλος πάνω από την Πόλη(αρμαγεδών).

Και το ερώτημα είναι: Πώς γίνεται να έχει ξεκινήσει ο πόλεμος το 2011 ενώ ο αντίχριστος δεν έχει ανακηρυχτεί ακόμη παγκόσμιος βασιλιάς; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad