Ιστορικό

Μηδενική επισκεψιμότητα έχει η ιστοσελίδα προώθησης του τουρισμού της ΠΚΜ!!!

Η ιστοσελίδα που έφτιαξε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει τους τελευταίους εννέα μήνες μόλις 10 μοναδικούς επισκέπτες και το Τουίτερ της μόλις 41 “ακολουθητές”!!!

TWITTER-VERY MACEDjpgΠοιος το κατήγειλε αυτό;

Μα ο Γιάννης Ιωαννίδης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για να παρουσιάσει τις δικές του θέσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού. Ο ίδιος τόνισε ότι

«το ενδι-αφέρον, οι ικανότητες και η αποτελεσματικότητα της απερχόμενης Διοίκησης για τον Τουρισμό αποδεικνύεται από τη μηδενική επισκεψιμότητα που έχει η παρατημένη ιστοσελίδα και το Twitter των σελίδων τουριστικής προβολής της ΠΚΜ.

Αντίθετα η δική μας εγκυρότητα, σοβαρότητα και βούληση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σήμερα παρουσιάζουμε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, πριν ακόμη αναλάβουμε τη Διοίκηση», τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης , στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα στον Πολύγυρο.

Μάλιστα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε τις αποδείξεις για τη μηδενική επισκεψιμότητα, μέσα από τους μετρητές του Ίντερνετ (alexa.com), με εκτυπώσεις που διένειμε στους δημοσιογράφους.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε από τον κ. Ιωαννίδη και τους Υπ. Αντιπεριφερειάρχες Στάθη Σαρηγιαννίδη (Ημαθίας) και Στ. Βαλιάνο (Χαλκιδικής) η ιστοσελίδα προβολής του Τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας, που δημιούργησαν οι νέοι του συνδυασμού και λειτουργεί με την επωνυμία «picture it», δηλαδή, «Φωτογράφισε το».

Η εκδήλωση έγινε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», στον Πολύγυρο, με τον κ. Ιωαννίδη να τονίζει: «Η απερχόμενη διοίκηση, λοιπόν, το μόνο που έκανε ήταν να λαμβάνει μέρος σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Είναι μία κίνηση χρήσιμη αλλά όχι αρκετή. »Έκανε επίσης μία Ιστοσελίδα με το όνομα της καμπάνιας «Very Macedonia», που είναι αμφιλεγόμενο σύνθημα. Μία σελίδα που κόστισε αρκετά, αλλά δυστυχώς έχει εγκαταληφθεί πλήρως! Σας δείχνω το ντοκουμέντο. Είναι εκτύπωση από το «Alexa», την ιστοσελίδα που μετρά την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων. Εδώ δείχνει ότι η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει μόλις 10 μοναδικούς επισκέπτες τους προηγούμενους εννέα μήνες! »Μιλάμε δηλαδή για την πλήρη εγκατάλειψη! »Σας δείχνω επίσης και μία εκτύπωση από το Twitter που είναι συνδεδεμένο με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Έχει μόνο 41 ακολουθητές, followers! »Η απερχόμενη διοίκηση έφτιαξε λοιπόν τα εργαλεία στο Ίντερνετ και στη συνέχεια τα εγκατέλειψε. »Και αυτό είναι εγκληματικό… »Αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει και τη βαρύτητα που δίνει στον τομέα του Τουρισμού» κατέληξε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Στη συνέχεια ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Στάθης Σαρρηγιαννίδης παρουσίασε την πρωτοβουλία των νέων που λειτουργεί μέσα από την επίσημη ισοτσελίδα του συνδυασμού «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», http://coachformacedonia.gr/pictureit/.

«Εμείς οι ίδιοι θα προβάλλουμε τα καλύτερα από κάθε περιφερειακή ενότητα. Όλα μπορούν να γίνουν από τη δύναμη μιας φωτογραφίας και μιας λεζάντας. Το μόνο πουχρειάζεται είναι να στείλουμε τη φωτογραφία αυτή σε ένα email : pictureit@coachformacedonia.gr »

Οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη αναρτηθεί από τους επτά υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και τον αρχηγό μας Γιάννη Ιωαννίδη. »Αυτό το σάιτ είναι μία πρωτοβουλία για να μας διδάξει ότι μπορούμενα είμαστε θετικοί και διαρκώς δραστήριοι πολίτες.

Από εμάς εξαρτάται η επιτυχία του. Όσο πιο πολλές φωτογραφίες ανέβουν, όσο πιο ουσιαστικές είναι αυτές οι φωτογραφίες, τόσο μεγαλύτερη απήχηση θα έχει το σαίτ στην Ελλάδα αλλάκαι στο εξωτερικό. »Ξεναγήστε τους επισκέπτεςστον τόπο σας μέσα από το διαδίκτυο σαν να είναι οι πιο κολλητοί σας φίλοι», κατέληξε ο κ. Σαρρηγιαννίδης.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad