Ιστορικό

Με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στο Λαγκαδά, έκλεισε ο νυν Δήμαρχος, Γ.Αναστασιάδης τον προεκλογικό του αγώνα (ΦΩΤΟ)

Τη μεγαλύτερη, ίσως, συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στο Λαγκαδά πραγματοποίησε χθες βράδι ο νυν Δήμαρχος, Γ. Αναστασιάδης.tyΠαρά την κακοκαιρία και τη βροχή, που καθυστέρησαν την έναρξη της ομιλίας, ο κόσμος παρέμεινε στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Λαγκαδά μέχρι τις 10:30 περίπου.
Σημαντική και μεγάλη παρουσία είχαν και οι νέοι του Λαγκαδά η οποίοι με τη ζωντάνια τους και τη νεανική ορμή τους έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση.
Α.Π.

Anastasiadis

Anastasiadis2

Στην ομιλία του ο Γ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε λεπτομερώς στο πολυδιάστατο έργο του Δήμου Λαγκαδά, που επιτελέστηκε τα προηγούμενα 3,5 χρόνια και ανέλυσε τις προγραμματικές του θέσεις για την επόμενη 5ετία. Σαν βασικότερο σημείο της ομιλία του, που μπορούμε να αναφέρουμε, είναι ότι ο Δήμος Λαγκαδά είναι ένα Δήμος Υγιής που έχει αποπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις και τα χρέη που είχε κληρονομήσει η προηγούμενη διοίκηση.

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και να απαντήσει στις επιθέσεις των προηγούμενων ημερών του έτερου αντιπάλου του Γ. Καραγιάννη, τονίζοντας για ακόμη μια φορά, κάτι που είναι σε όλους γνωστό, σχετικά με την πλήρη απουσία του Γ. Καραγιάννη από τα περισσότερα Δημοτικά Συμβούλια τα 3,5 αυτά χρόνια.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad