Ιστορικό

Κορωνοιός:Ψηφιακά πιστοποιητικά,εμβόλιο και 666

Τελευταία γίνεται λόγος για τα ψηφιακά πιστοποιητικά ανοσίας που θα μας βάλουν για να βλέπουν αν έχουμε τον κορωνοϊό και για το επερχόμενο εμβόλιο ως τελικό στάδιο της εξάλειψης της νόσου.

Τα ψηφιακά πιστοποιητικά ανήκουν στην Agenda ID2020 με την οποία αποκτά ο καθένας μια ψηφιακή ταυτότητα, για την αναγνώριση του (και όχι μόνο για το αν έχει τον ιό). Αυτή η ψηφιακή ταυτότητα, θα μας ακολουθεί παντού και θα καταργήσει την κανονική ταυτότητα. Λένε ότι θα μας παρακολουθούν συνέχεια για το πού πάμε και τι κάνουμε. Αυτό θυμίζει την προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού που λέει “Θα’ρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν”. Δε λέει πότε θα είναι, αν είναι πριν έρθει ο αντίχριστος ή όταν θα ρθει το 666.

Επίσης, κατατέθηκε η πατέντα «060606» της Microsoft που οδηγεί στο «χάραγμα» με την οποία θα πληρωνόμαστε με τσιπ στο σώμα.

Θα έχει όμως το 666 ή είναι απλά μόνο για παρακολούθηση; Η αποκάλυψη λέει ότι με το 666 δε θα αγοράζουμε και δε θα πουλάμε και τίποτα περισσότερο. Επίσης στον Δανιήλ(9:27) αναφέρει ότι το 666 θα έρθει μετά το μισό της βασιλείας του αντίχριστου. Ο αντίχριστος μπορεί να ήρθε, αλλά ακόμη δεν ανακηρύχτηκε παγκόσμιος δικτάτορας.

Επίσης το εμβόλιο μπορεί να προκαλεί ασθένειες και θα πρέπει να το γνωρίζουμε πριν το κάνουμε.

Όσο για το 666, έχει βγάλει ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος το 1998 ομόφωνα με την εγκύκλιο 2641/1998 που μιλάει για τις νέες ταυτότητες αλλά θα μιλήσουν και οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ, οι οποίοι θα εμφανιστούν στην εποχή του αντίχριστου.

Όσο για το RFID δεν είναι υποχρεωτικό αλλά στα ζώα είναι. Στη Σουηδία έχουν τσιπαριστεί όπως και στην Αμερική. Δε περιέχει το 666 σύμφωνα με την παραπάνω προφητεία του Δανιήλ. Λένε όμως ότι μπορούν να το βάλουν αργότερα, αλλά αν δε γνωρίζουμε ότι θα το έχει, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν ομολογούμε ότι αρνούμαστε τον Χριστό και συντασσόμαστε με τον αντίχριστο. Όμως από την άλλη, ο Χριστός είπε “Υποκριτές, τη μεν όψη του ουρανού ξέρετε να διακρίνετε, τα δε σημεία των καιρών δεν μπορείτε να αντιληφθείτε»; (Ματθ. 16:3).” Σίγουρα αυτά είναι ένα σημείο των καιρών. Άρα θα πρέπει να αντιληφθούμε όλα τα σημεία των καιρών.

Η ταυτότητα θα είναι εισαγωγή του σφραγίσματος, αλλά όχι σφράγισμα και θα είναι φακέλωμα σύμφωνα με τον όσιο Παΐσιο. Επίσης είπε ότι θα κινούμαστε μόνο με κάρτες και θα καταργηθεί το χρήμα

Αυτά δε σημαίνουν ότι θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί παραβιάζουν το μεγαλύτερο δώρο του Θεού:Την ελευθερία μας.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad