Ιστορικό

Κορονοϊός: Πόλεμος εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας

Σε προηγούμενο άρθρο, είχα αναφέρει ότι για το καλό των ετερόδοξων αλλά και για να μην υπάρχουν διαπληκτισμοί μεταξύ των ορθοδόξων, καλό θα ήταν να μην να μην λειτουργούν οι Εκκλησίες,όπως και έγινε. Άσχετα αν σε κάποιες χώρες αποφάσισαν να συνεχιστεί η λειτουργία για όλους. Η Θεία Κοινωνία όμως έπρεπε να δινόταν στους πιστούς, κρατώντας τις αποστάσεις. Το ίδιο με τις αποστάσεις θα μπορούσε να γίνει και με τον επιτάφιο, την ώρα που στις υπεραγορές και στις λαϊκές υπάρχει συνωστισμός.

Επίσης, σε ένα άλλο άρθρο, είχα αναφέρει 2 λόγους που δημιουργήθηκε ο Κορονοϊός. Ο ένας είναι για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες και ο άλλος για να μειωθεί ο πληθυσμός της γης. Μετά όμως από αυτά που συμβαίνουν με την Ορθόδοξη Εκκλησία και την τιμωρία του λαού και του κλήρου που τόλμησαν είτε να αφήσουν ανοιχτές τις Εκκλησίες με ή χωρίς Θεία Λειτουργία, είτε να κοινωνήσουν τον κόσμο, είτε να πάει ο κόσμος να προσκυνήσει, τότε συμπεραίνω ότι ένας ακόμη λόγος της δημιουργίας του Κορονοϊού, είναι και ο πόλεμος των νεοταξιτών μασόνων εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Και απ’ ό,τι φαίνεται, ο Κορονοιός θα υπάρχει και τα Χριστούγεννα.

Ας μετανοήσουμε ειλικρινά και ας προσευχηθούμε στον Θεό, να σταματήσει αυτό το κακό.

Καλή Ανάσταση

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad