Ιστορικό

Κορονοϊός:Θεία Λατρεία, Θεία Κοινωνία και τσιπάρισμα

Σχετικά με την Θεία Κοινωνία,την εξομολόγηση, την ψηφιακή ταυτότητα και την σχέση της με το 666 θέλω να επισημάνω τα παρακάτω:

1)Το να δίνουν οι ιερείς μετά την Θεία Λειτουργία στους πιστούς την Θεία Κοινωνία είναι θεάρεστο, αφού η Θεία Κοινωνία ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΖΩΗ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Το να διώκονται όσοι το κάνουν αυτό, γίνονται μάρτυρες πίστεως.
2)Αν κάποιος αισθανθεί ότι θέλει να εξομολογηθεί, επειδή δεν επιτρέπεται ούτε αυτό, τότε πιστεύω,και νομίζω είναι και πίστη της παράδοσης της Εκκλησίας,ότι ο Θεός βλέπει την μετάνοια του ανθρώπου και την τωρινή κατάσταση και ο άνθρωπος είναι σαν να εξομολογήθηκε. Αν δεν έχει κοιμηθεί μέχρι την άρση των μέτρων, τότε θα πάει να τα πει στον πνευματικό. Αν κοιμηθεί όμως, είναι όπως είπαμε σαν να εξομολογήθηκε.
3)Τα ψηφιακά πιστοποιητικά που ανέφερε ο Bill Gates, είναι ΜΟΝΟ για «να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή δοκιμαστεί πρόσφατα ή πότε έχουμε ένα εμβόλιο που τον έχει λάβει». Τέλος, έχει καταρριφθεί το συγκεκριμένο άρθρο ως ψευδή είδηση.

Το τσιπάκι που θα μας παρακολουθεί όλους και μ’αυτό θ’αγοράζουμε και θα πουλάμε, θα ρθει μετά τα 3,5 χρόνια της βασιλείας του αντίχριστου(Δανιήλ 9:27).

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad