Ιστορικό

ΚΚΕ :ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο μετρό Θεσσαλονίκης, καλεί με ανακοίνωσή της τους εργαζόμενους “να μην αναγνωρίσουν και να μη δεχθούν καμία απόλυση, να απαιτήσουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ταχεία ολοκλήρωση του έργου, χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού του, με πλήρη δικαιώματα των εργαζόμενων με ευθύνη του κράτους”.

 

kke“Οι υποσχέσεις επαναπρόσληψης είναι ‘αέρας κοπανιστός’. Στην καλύτερη περίπτωση αφορούν λίγους, για λίγο χρόνο, με μισθούς και δικαιώματα πετσοκομμένα”, τονίζει και σημειώνει ότι “οι ‘υποσχέσεις’ και οι ‘δεσμεύσεις’ τους είναι τόσο αξιόπιστες όσο αξιόπιστες είναι και οι δεσμεύσεις τους για την ολοκλήρωση του έργου μέχρι τις 31-12-2014, ημερομηνία κατά την οποία θα έπρεπε να έχει παραδοθεί το μετρό στο λαό της πόλης μας. Αντ’ αυτού, μέχρι σήμερα έχει κατασκευαστεί μόλις το 50% του έργου, ο προϋπολογισμός για την κατασκευή του έχει εξαντληθεί και η εργολαβική κοινοπραξία -με βάση δικαστική απόφαση- αποχωρεί απαλλασσόμενη από κάθε ευθύνη, έχοντας κερδίσει πολλά εκατομμύρια και διεκδικώντας ακόμα περισσότερα”.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad