Ιστορικό

Θα έρθει ο αντίχριστος το 2022;

Χτες, μου έπεσε στην αντίληψη ένα άρθρο του Λιακόπουλου, από το 2017, για τον ερχομό του αντίχριστου. Τι λέει αυτό το άρθρο; Ό,τι ο “μεσσίας” των Εβραίων θα έρθει το 2022. Υπάρχουν όμως ένα σημείο που με κρατάνε επιφυλακτικό ως προς την εγκυρότητα των λεγομένων. Κι’ αυτό είναι ότι δεν αναφέρει πηγή.

Επίσης, για να βασιλεύσει ο αντίχριστος, ο “μεσσίας” τους, θα πρέπει να γίνουν τα παρακάτω γεγονότα με την ακόλουθη σειρά:

1.Αποστασία
2.Πανθρησκεία
3.Παγκόσμιο οικονομικό κραχ
4.Θα μας συνηθίσουν στις κάρτες
5.Μετάδοση του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο
6.Οι περισσότεροι θα είναι σε απόγνωση και θα ζητάνε έναν Μεσσία-λυτρωτή
7.Θα ξεκινήσουν πόλεμοι στις αρχές ωδίνων που θα είναι η αρχή του τέλους και θα ξεκινήσουν πριν την έλευση του αντίχριστου
8.Οι 3 βασιλείς θα πολεμήσουν εναντίον του αντίχριστου, θα ηττηθούν και ο αντίχριστος θα μεταβεί στο Ισραήλ, οπότε θα ανακηρυχτεί βασιλιάς
9.Γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ και Χτίσιμο Ναού του Σολομώντα

Από αυτά, περιμένουμε να ολοκληρωθούν ή να γίνουν η αποστασία, η πανθρησκεία, το 3ο παγκόσμιο οικονομικό κραχ, μετάδοση του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι θα είναι σε απόγνωση και θα ζητάνε έναν Μεσσία-λυτρωτή, πόλεμοι στις αρχές ωδίνων που θα είναι η αρχή του τέλους και θα ξεκινήσουν πριν την έλευση του αντίχριστου, οι 3 βασιλείς θα πολεμήσουν εναντίον του αντίχριστου, θα ηττηθούν και ο αντίχριστος θα μεταβεί στο Ισραήλ, οπότε θα ανακηρυχτεί βασιλιάς, παράλληλα όμως θα γκρεμιστεί το τεμένους του Ομάρ και θα Χτιστεί ο Ναός του Σολομώντα.

Και το ερώτημα είναι: Θα γίνουν όλα αυτά το 2022;

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad