Ιστορικό

Διασπορά κορωνοϊού: Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Και ενώ σχεδόν όλος ο κόσμος προσπαθεί να ξεφύγει από τον ιό(εκτός από κάποιους οι οποίοι δε κινδυνεύουν, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτοί τον έσπειραν στον κόσμο για λόγους που αναφέραμε αλλού), υπάρχουν 2 δημοσιεύματα που αποδεικνύουν ότι

1.Τον ιό τον συνέλεξε ένας ερευνητής στις σπηλιές της Γιουχάν από τις νυχτερίδες και
2.ο ίδιος ο ερευνητής προφανώς έδωσε τον ιό στο εργαστήριο της Γιουχάν για ερευνητικούς σκοπούς το 2015(που κι’ο ίδιος λογικά θα ήταν ερευνητής στο εργαστήριο)

Και πώς ξέφυγε ο ιός; Δε θέλει πολύ σκέψη. ο Bill Gates είχε προβλέψει το 2015 ότι θα υπάρξουν πανδημίες. Έβγαλε λοιπόν τον ιό, από το εργαστήριο της Γιουχάν (ίσως δίνοντας κάποια εκατομμύρια απ’ αυτά που έχει,άλλωστε δε θα του λείψουν), και φιμώνοντας στόματα, για να μειωθεί αρχικά ο πληθυσμός της γης και αργότερα να μας φυτέψει αρχικά ψηφιακά πιστοποιητικά που αν θέλουμε τον πιστεύουμε που λέει ότι θα δείχνει μόνο αν έχουμε τον ιό και τίποτε άλλο, και αργότερα να μας χορηγήσει το εμβόλιο με το οποίο θα απαλλαγούμε από τον ιό. Το εμβόλιο όμως μπορεί να έχει απρόβλεπτες βαρειές παρενέργειες μέχρι και θάνατο, όπως είχε το εμβόλιο των πτηνών, της υπατίτιδας Β’ και άλλα και παρέλυαν, σύμφωνα με τον Π. Ευθύμιο. Για το συγκεκριμένο, μπορεί κάποιος να ανατρέξει τότε και να μάθει αν συνέβησαν αυτά. Έτσι, όπως κάνουν συνέχεια οι άρχοντες αυτού του κόσμου, δημιουργούν το πρόβλημα και δίνουν τη λύση.

Να ναι καλά ο Τραμπ που καταδίκασε αυτούς που έσπειραν τον ιό, αλλά όμως δεν καταδίκασε τον ηθικό αυτουργό της διασποράς του ιού (Bill Gates) αλλά τους Κινέζους ερευνητές. Ίσως το έκανε αυτό γιατί αν αποκάλυπτε την αλήθεια, θα τον σκότωναν. Αλλά και την κατηγορία πιθανόν την έκανε και για τον λόγο ότι τον Νοέμβριο γνωρίζει ότι δε θα ξαναβγεί στην προεδρία των Η.Π.Α.

Θα μπορούσαμε να δίναμε κάποια ελαφρυντικά στον ερευνητή, αλλά όλα δείχνουν ότι μάλλον τον έβαλε ο Bill Gates. Ο ερευνητής να καταδικαστεί για συνενοχή στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όπως πιθανόν και όλοι όσοι ήταν στο εργαστήριο και ασχολήθηκαν με τον ιό. Με ανθρώπινες ζωές δε γίνονται πειράματα.

ο Bill Gates θα πρέπει να καταδικαστεί σαν ηθικός αυτουργός για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Αλλά τόσοι και τόσοι που έκαναν εγκλήματα δε καταδικάστηκαν, αυτός θα καταδικαστεί;

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad